Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Graal V6 forums > Questions about V6
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 12-09-2012, 02:26 AM
cbk1994 cbk1994 is offline
the fake one
cbk1994's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,718
cbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to cbk1994
Quote:
Originally Posted by DustyPorViva View Post
I use my smartphone for a smartphone experience, my tablet for a tablet experience, my Xbox for a gaming experience, and my ****ing computer for a computer experience.
+1. I stopped using OS X because each release it becomes progressively more like an iPad. **** that, I need something I can actually do work on.
__________________
Reply With Quote
  #32  
Old 12-09-2012, 02:29 AM
fowlplay4 fowlplay4 is offline
team canada
fowlplay4's Avatar
Join Date: Jul 2004
Location: Canada
Posts: 5,200
fowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by scriptless View Post
There's mod's for that. However what do you need the start menu for? Click the folder icon, and type what you want to do into the search bar MUCH faster.

Ex: to use calc, type "calc.exe".. windows is smart now
It's a "downgrade" because in Windows 7 you could simply press start and search without switching context (Metro going full-screen). Windows 7's search was also more comprehensive and didn't require changing the category to find a certain task.

You could also run calc in Windows XP (and lower) by just putting in calc in the run prompt because calc.exe was stored in the system32 folder which by default is in the PATH variable.
__________________
Quote:
Reply With Quote
  #33  
Old 12-09-2012, 03:01 AM
BlueMelon BlueMelon is offline
asdfg
BlueMelon's Avatar
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,481
BlueMelon is a splendid one to beholdBlueMelon is a splendid one to beholdBlueMelon is a splendid one to beholdBlueMelon is a splendid one to behold
Windows 8 is to tablet like for me. Same with Unity.
__________________
http://i.imgur.com/OOJbW.jpg
Reply With Quote
  #34  
Old 12-09-2012, 04:15 AM
scriptless scriptless is offline
Banned
Join Date: Dec 2008
Location: N-Pulse
Posts: 1,412
scriptless is a splendid one to beholdscriptless is a splendid one to beholdscriptless is a splendid one to beholdscriptless is a splendid one to behold
Quote:
Originally Posted by fowlplay4 View Post
It's a "downgrade" because in Windows 7 you could simply press start and search without switching context (Metro going full-screen). Windows 7's search was also more comprehensive and didn't require changing the category to find a certain task.

You could also run calc in Windows XP (and lower) by just putting in calc in the run prompt because calc.exe was stored in the system32 folder which by default is in the PATH variable.
agreed! i mean it still works.. just not nearly as effecient.
Reply With Quote
  #35  
Old 12-10-2012, 12:26 AM
Admins Admins is offline
Graal Administration
Join Date: Jan 2000
Location: Admins
Posts: 11,693
Admins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud of
Quote:
Originally Posted by Cubical View Post
I hope so because I'm getting a surface pro when it's released so I can play graal on a tablet.
You can now play in 2048x1536 on iPad (Classic and Era and soon Zone)
Reply With Quote
  #36  
Old 12-10-2012, 12:54 AM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 19,993
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to Crono
Quote:
Originally Posted by Admins View Post
You can now play in 2048x1536 on iPad (Classic and Era and soon Zone)
overkill :3
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (C) 1998-2008 Linux cyberjoueurs All Rights Reserved.