Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Development Forums > Level Design
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #46  
Old 03-02-2010, 07:07 PM
DrakilorP2P DrakilorP2P is offline
Registered User
DrakilorP2P's Avatar
Join Date: Apr 2006
Posts: 755
DrakilorP2P is just really niceDrakilorP2P is just really nice
Quote:
Originally Posted by Fry View Post
Gmaps are kinda planned as soon as I clean up the terrible user interface for tilesets/layers a bit, which is pretty important I guess. If you have any ideas how to do that, that'd own, since I'm terrible at user interfaces~
Tiled does a good job with layers. Hope this helps.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tiled-qt-screenshot-1.png
Views:	502
Size:	235.5 KB
ID:	50493  
Reply With Quote
  #47  
Old 03-02-2010, 07:42 PM
DustyPorViva DustyPorViva is offline
Will work for food. Maybe
DustyPorViva's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: Maryland, USA
Posts: 9,589
DustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to DustyPorViva Send a message via MSN to DustyPorViva
If you're up to it, could have layers be displayed in their own tab in a manner that photoshop does.


However, you can also leave what you have there now as it makes for quick navigation without moving away from the tileset tab and such.
Reply With Quote
  #48  
Old 03-02-2010, 09:14 PM
Fry Fry is offline
Registered User
Fry's Avatar
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 384
Fry has a spectacular aura about
Quote:
Originally Posted by zephirot View Post
They are up to date .
Okay I managed to reproduce the problem (somehow), and hopefully got it fixed. If you would like you could try this version here again, hopefully it also solves it for you.
__________________
Graal Statistics

Top 3 servers at the moment (players):


Reply With Quote
  #49  
Old 03-02-2010, 09:32 PM
zephirot zephirot is offline
Banned?
Join Date: Sep 2004
Location: Paris
Posts: 1,311
zephirot is a name known to allzephirot is a name known to allzephirot is a name known to all
Send a message via AIM to zephirot Send a message via MSN to zephirot
Quote:
Originally Posted by Fry View Post
Okay I managed to reproduce the problem (somehow), and hopefully got it fixed. If you would like you could try this version here again, hopefully it also solves it for you.
Doesn't work , but don't bother if I'm the only one with that problem I will just use the regular level editor.
__________________

Quote:
Originally Posted by unixmad
Can you just shut up ?
MAGA
MFGA
MEGA
Reply With Quote
  #50  
Old 03-02-2010, 09:37 PM
oo_jazz_oo oo_jazz_oo is offline
Jazz teh Awesome
oo_jazz_oo's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: California
Posts: 596
oo_jazz_oo is a jewel in the roughoo_jazz_oo is a jewel in the rough
Send a message via MSN to oo_jazz_oo
Quote:
Originally Posted by zephirot View Post
This happen when I scroll the tiles bar.
I now have this problem...before it was just a grey block, but I guess it decided to upgrade to this. :P
Reply With Quote
  #51  
Old 03-02-2010, 09:40 PM
Fry Fry is offline
Registered User
Fry's Avatar
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 384
Fry has a spectacular aura about
Quote:
Originally Posted by oo_jazz_oo View Post
I now have this problem...before it was just a grey block, but I guess it decided to upgrade to this. :P
Do you have the problem with the version I linked above?
__________________
Graal Statistics

Top 3 servers at the moment (players):


Reply With Quote
  #52  
Old 03-02-2010, 09:55 PM
oo_jazz_oo oo_jazz_oo is offline
Jazz teh Awesome
oo_jazz_oo's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: California
Posts: 596
oo_jazz_oo is a jewel in the roughoo_jazz_oo is a jewel in the rough
Send a message via MSN to oo_jazz_oo
I only have that problem from the version you linked. :P

Before, instead of showing the weird windows and tiles in the level section, it would just show a big grey block, like I said before.

Now, it displays that. But the windows link on the first page was broken, so I downloaded that one...
Reply With Quote
  #53  
Old 03-03-2010, 10:27 PM
Fry Fry is offline
Registered User
Fry's Avatar
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 384
Fry has a spectacular aura about
Okay, please tell me this version works now, this is slowly driving me insane
__________________
Graal Statistics

Top 3 servers at the moment (players):


Reply With Quote
  #54  
Old 03-03-2010, 11:02 PM
coreys coreys is offline
N-Pulse Assistant Manager
coreys's Avatar
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,180
coreys has a spectacular aura about
Send a message via AIM to coreys Send a message via MSN to coreys Send a message via Yahoo to coreys
Quote:
Originally Posted by Fry View Post
Okay, please tell me this version works now, this is slowly driving me insane
Hm, you built it in debug mode or something like that? The console window is being used.
__________________

Quote:
*SlikRick: so should I even ask about your aim status?
*Xor: well if you want to
*Xor: but i am LARPING
*SlikRick: While on a computer?
*Xor: yes
*Xor: in my living room
*SlikRick: ahh
*Xor: i have a fort setup to hide from beasts
Reply With Quote
  #55  
Old 03-03-2010, 11:14 PM
Fry Fry is offline
Registered User
Fry's Avatar
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 384
Fry has a spectacular aura about
Quote:
Originally Posted by coreys View Post
Hm, you built it in debug mode or something like that? The console window is being used.
That is fine, it's only a test version, what I'm interested in is whether the level displaying works for everyone, especially the two who posted.
__________________
Graal Statistics

Top 3 servers at the moment (players):


Reply With Quote
  #56  
Old 03-03-2010, 11:37 PM
oo_jazz_oo oo_jazz_oo is offline
Jazz teh Awesome
oo_jazz_oo's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: California
Posts: 596
oo_jazz_oo is a jewel in the roughoo_jazz_oo is a jewel in the rough
Send a message via MSN to oo_jazz_oo
Did not fix it.

Still getting the exact same glitch.


~And just soemthing small, when creating a new layer, I think it should make the new layer all transparent tiles...rather than making it whatever tile you have selected.
That way, if you only want a few tiles on that layer, you dont have to search for the transparent tile and try to make it fill the layer. XD
Reply With Quote
  #57  
Old 03-03-2010, 11:50 PM
Fry Fry is offline
Registered User
Fry's Avatar
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 384
Fry has a spectacular aura about
Quote:
Originally Posted by oo_jazz_oo View Post
Did not fix it.

Still getting the exact same glitch.


~And just soemthing small, when creating a new layer, I think it should make the new layer all transparent tiles...rather than making it whatever tile you have selected.
That way, if you only want a few tiles on that layer, you dont have to search for the transparent tile and try to make it fill the layer. XD
... wait, do you actually see the level and can you edit it? Because you said you can't a few posts up, but in your second sentence you say you can see the level.

Also can probably add some kind of support for a transparent tile, which you can chose from the tileset.
__________________
Graal Statistics

Top 3 servers at the moment (players):


Reply With Quote
  #58  
Old 03-04-2010, 12:29 AM
coreys coreys is offline
N-Pulse Assistant Manager
coreys's Avatar
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,180
coreys has a spectacular aura about
Send a message via AIM to coreys Send a message via MSN to coreys Send a message via Yahoo to coreys
With the new version now I am having that issue, which I wasn't before.
__________________

Quote:
*SlikRick: so should I even ask about your aim status?
*Xor: well if you want to
*Xor: but i am LARPING
*SlikRick: While on a computer?
*Xor: yes
*Xor: in my living room
*SlikRick: ahh
*Xor: i have a fort setup to hide from beasts
Reply With Quote
  #59  
Old 03-04-2010, 01:01 AM
oo_jazz_oo oo_jazz_oo is offline
Jazz teh Awesome
oo_jazz_oo's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: California
Posts: 596
oo_jazz_oo is a jewel in the roughoo_jazz_oo is a jewel in the rough
Send a message via MSN to oo_jazz_oo
Where did I say I can't edit the level?

I never did. XD

I only see that glitch when scrolling the tiles. It goes away if I click on the level section a few times, but re-appears every time I scroll the tiles again.
Reply With Quote
  #60  
Old 03-04-2010, 01:23 AM
Deas_Voice Deas_Voice is offline
Deas
Deas_Voice's Avatar
Join Date: Jun 2007
Location: Sweden
Posts: 2,264
Deas_Voice is a jewel in the roughDeas_Voice is a jewel in the rough
Send a message via AIM to Deas_Voice Send a message via MSN to Deas_Voice Send a message via Yahoo to Deas_Voice
just a note,
i've managed to install gonstruct by source instead, figured that would be alot smarter.

oh and, why can't i have both pics1 and the layer pics that dusty made, but with different level prefix?
is it broke?
__________________
.
WTF is real life, and where do I Download it?
There is no Real Life, just AFK!
since 2003~
I Support~
ღAeonღ | ღTestbedღ | ღDelteriaღ

if you are going to rep me, don't be an idiot, leave your name!
I got nothing but love for you
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (C) 1998-2008 Linux cyberjoueurs All Rights Reserved.