Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Graal V6 forums > Bug Report
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 13 votes, 4.69 average. Display Modes
  #706  
Old 10-18-2010, 10:53 PM
ffcmike ffcmike is offline
Banned
Join Date: Jul 2004
Location: London
Posts: 2,029
ffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to ffcmike Send a message via MSN to ffcmike Send a message via Skype™ to ffcmike
Quote:
Originally Posted by Admins View Post
Can you check if you have correctly downloaded it (should display a valid signature when right click -> properties)
Yeah it had the signature and everything, just found the problem was running it in XP compatibility mode which was a relic I had from the release of V5, it's fine without it.
Reply With Quote
  #707  
Old 10-19-2010, 12:07 AM
MrOmega MrOmega is offline
One More Time
MrOmega's Avatar
Join Date: Aug 2010
Location: TN, USA
Posts: 631
MrOmega is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to MrOmega Send a message via MSN to MrOmega Send a message via Yahoo to MrOmega
Still getting the issue of when I reconnect a couple of times the client freezes.
__________________
Time is the fire in which we burn...
Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, B, A, Select, Start! Now I got 99 LIVES!!!
Reply With Quote
  #708  
Old 10-19-2010, 12:12 AM
DustyPorViva DustyPorViva is offline
Will work for food. Maybe
DustyPorViva's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: Maryland, USA
Posts: 9,589
DustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to DustyPorViva Send a message via MSN to DustyPorViva
I completely forgot about this, but when I was working on my project a while ago I noticed a very odd bug: Having a weapon named Shield caused it to disappear from the players inventory(and any reference to it, even in the weapons array) when the player logged on, until the weapon was updated. Though the last time I tested this I had v5, I imagine it's still there.

Considering it's not a default weapon like Bomb or Bow, I found this a little odd.
Reply With Quote
  #709  
Old 10-19-2010, 12:32 AM
MrOmega MrOmega is offline
One More Time
MrOmega's Avatar
Join Date: Aug 2010
Location: TN, USA
Posts: 631
MrOmega is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to MrOmega Send a message via MSN to MrOmega Send a message via Yahoo to MrOmega
Quote:
Originally Posted by DustyPorViva View Post
I completely forgot about this, but when I was working on my project a while ago I noticed a very odd bug: Having a weapon named Shield caused it to disappear from the players inventory(and any reference to it, even in the weapons array) when the player logged on, until the weapon was updated. Though the last time I tested this I had v5, I imagine it's still there.

Considering it's not a default weapon like Bomb or Bow, I found this a little odd.
There should be a serveropt to disable the classic naming.

EDIT: New client will sometimes just freeze when closing.
__________________
Time is the fire in which we burn...
Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, B, A, Select, Start! Now I got 99 LIVES!!!

Last edited by MrOmega; 10-19-2010 at 05:23 AM..
Reply With Quote
  #710  
Old 10-19-2010, 09:43 PM
ffcmike ffcmike is offline
Banned
Join Date: Jul 2004
Location: London
Posts: 2,029
ffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to ffcmike Send a message via MSN to ffcmike Send a message via Skype™ to ffcmike
Quote:
Originally Posted by Admins View Post
A new Windows beta version has been released (5.302):
- fixed chat text of showcharacter() npcs
It seems as if this problem is still occuring for me

From what I can tell you set a characters text once, you then set it a second time and it then hides at the time you'd have expected the first text display to hide (if it were a player and not an NPC).
Reply With Quote
  #711  
Old 10-19-2010, 10:22 PM
MrOmega MrOmega is offline
One More Time
MrOmega's Avatar
Join Date: Aug 2010
Location: TN, USA
Posts: 631
MrOmega is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to MrOmega Send a message via MSN to MrOmega Send a message via Yahoo to MrOmega
Quote:
Originally Posted by ffcmike View Post
It seems as if this problem is still occuring for me

From what I can tell you set a characters text once, you then set it a second time and it then hides at the time you'd have expected the first text display to hide (if it were a player and not an NPC).
Yes still happens on Varia (levels: gale_castle-1.nw/gale_castle-2.nw)
It's a db NPC that warps to the next level, it works fine in the first level but after the NPC warps chat text doesn't work at all
__________________
Time is the fire in which we burn...
Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, B, A, Select, Start! Now I got 99 LIVES!!!
Reply With Quote
  #712  
Old 10-21-2010, 11:26 AM
TSAdmin TSAdmin is offline
Forum Moderator
TSAdmin's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Australia
Posts: 1,981
TSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to behold
Quote:
Originally Posted by ffcmike View Post
It seems as if this problem is still occuring for me

From what I can tell you set a characters text once, you then set it a second time and it then hides at the time you'd have expected the first text display to hide (if it were a player and not an NPC).
Quote:
Originally Posted by MrOmega View Post
Yes still happens on Varia (levels: gale_castle-1.nw/gale_castle-2.nw)
It's a db NPC that warps to the next level, it works fine in the first level but after the NPC warps chat text doesn't work at all
I can also confirm this has not been fixed.
__________________
TSAdmin (Forum Moderator)
Welcome to the Official GraalOnline Forums! Where sharing an opinion may be seen as a declaration of war!
------------------------
· User Agreement · Code of Conduct · Forum Rules ·
· Graal Support · Administrative Contacts ·
Reply With Quote
  #713  
Old 10-21-2010, 07:20 PM
Crow Crow is offline
ǝɔɐɹq ʎןɹnɔ
Crow's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: Germany
Posts: 5,153
Crow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond repute
I always considered this a bug, and it's still not fixed with v6:

When using play2() or playlooped2() with coordinates, the "direction" of the sound playing doesn't update when the player moves, but stays the same all the time, from the point where the function is called. Not cool. Can't we make this dynamic?
__________________
Reply With Quote
  #714  
Old 10-21-2010, 10:15 PM
WillaWonka WillaWonka is offline
Stay Frosty
WillaWonka's Avatar
Join Date: Oct 2010
Location: Uijeongbu, South Korea
Posts: 978
WillaWonka will become famous soon enough
Send a message via Skype™ to WillaWonka
You probably already now this but:

All of the era instruments besides flute I suppose are silent and needs the correct .wav supposedly.
Reply With Quote
  #715  
Old 10-22-2010, 03:47 AM
fowlplay4 fowlplay4 is offline
team canada
fowlplay4's Avatar
Join Date: Jul 2004
Location: Canada
Posts: 5,200
fowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond repute
Latest V6 broke the dialog system on Zodiac, narrowed it down to the use of waitfor.

Graal Script Code:
//#CLIENTSIDE

/*
Proper output:

sending request
request received
returning result 'test'
result returned 'test'

What happens when you have a waitfor:

sending request
request received
returning result 'test'
result returned ''

What happens without a waitfor:

sending request
request received
returning result 'test'
result returned 'test'
*/

function onCreated() {
  echo(
"sending request");
  
temp.test requestVar("test");
  echo(
"result returned '" temp.test "'");
}

public function 
requestVar(a) {
  echo(
"request received");
  
waitfor(this"randomevent"0.05); // Causes problem
  
echo("returning result '" "'");
  return 
a;

__________________
Quote:
Reply With Quote
  #716  
Old 10-25-2010, 10:27 PM
Admins Admins is offline
Graal Administration
Join Date: Jan 2000
Location: Admins
Posts: 11,693
Admins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud of
Quote:
Originally Posted by fowlplay4 View Post
Latest V6 broke the dialog system on Zodiac, narrowed it down to the use of waitfor.
Ok thanks for reporting, will be fixed in the next version.
Reply With Quote
  #717  
Old 10-28-2010, 02:30 AM
Luda Luda is offline
Registered User
Join Date: Aug 2005
Location: Canada
Posts: 2,069
Luda has much to be proud ofLuda has much to be proud ofLuda has much to be proud ofLuda has much to be proud ofLuda has much to be proud ofLuda has much to be proud of
Send a message via AIM to Luda
If you put a player on ignore who is in the same guild with the tag on at the time, it will keep them under the "Guild" tab
Reply With Quote
  #718  
Old 10-28-2010, 07:32 PM
TSAdmin TSAdmin is offline
Forum Moderator
TSAdmin's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Australia
Posts: 1,981
TSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to behold
Quote:
Originally Posted by Luda View Post
If you put a player on ignore who is in the same guild with the tag on at the time, it will keep them under the "Guild" tab
In my opinion, I think the "Ignore" menu should be removed entirely and those on ignore should be denoted by their nick/account text in playerlist being red.
__________________
TSAdmin (Forum Moderator)
Welcome to the Official GraalOnline Forums! Where sharing an opinion may be seen as a declaration of war!
------------------------
· User Agreement · Code of Conduct · Forum Rules ·
· Graal Support · Administrative Contacts ·
Reply With Quote
  #719  
Old 10-28-2010, 09:53 PM
Luda Luda is offline
Registered User
Join Date: Aug 2005
Location: Canada
Posts: 2,069
Luda has much to be proud ofLuda has much to be proud ofLuda has much to be proud ofLuda has much to be proud ofLuda has much to be proud ofLuda has much to be proud of
Send a message via AIM to Luda
Quote:
Originally Posted by TSAdmin View Post
In my opinion, I think the "Ignore" menu should be removed entirely and those on ignore should be denoted by their nick/account text in playerlist being red.
Yeah, I'm fine with that.

Also, am I the only one who finds the automatic name search on playerlist annoying?
Reply With Quote
  #720  
Old 10-28-2010, 09:59 PM
Stephen Stephen is offline
Boom!
Stephen's Avatar
Join Date: May 2004
Location: San Francisco
Posts: 10,410
Stephen has much to be proud ofStephen has much to be proud ofStephen has much to be proud ofStephen has much to be proud ofStephen has much to be proud ofStephen has much to be proud of
Quote:
Originally Posted by TSAdmin View Post
In my opinion, I think the "Ignore" menu should be removed entirely and those on ignore should be denoted by their nick/account text in playerlist being red.
I would prefer they were grouped, even if that means grouping them the bottom of the players section.
__________________
Reply With Quote
Reply

Tags
graal v6, windows

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (C) 1998-2008 Linux cyberjoueurs All Rights Reserved.