Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > General Forums > Graal Main Forum (English)
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-11-2003, 09:21 PM
Shaun Shaun is offline
Registered User
Shaun's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Canada
Posts: 1,070
Shaun will become famous soon enough
Memory Leak

Hello, here are my computer's stats:

Windows 2000 Proffesional
654,880 KB RAM
Xpert 99/Xpert 2000 GFX Driver

Everytime Graal Kingdoms is ran there is an extremely bad memory leak until the computer is restarted. If anybody knows any solution to this problem, it would be appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-11-2003, 09:39 PM
Zurkiba Zurkiba is offline
Assimilated Zurkiba
Zurkiba's Avatar
Join Date: Jul 2001
Location: Georgia
Posts: 4,094
Zurkiba is on a distinguished road
Send a message via AIM to Zurkiba
Re: Memory Leak

Quote:
Originally posted by Shaun
Hello, here are my computer's stats:

Windows 2000 Proffesional
654,880 KB RAM
Xpert 99/Xpert 2000 GFX Driver

Everytime Graal Kingdoms is ran there is an extremely bad memory leak until the computer is restarted. If anybody knows any solution to this problem, it would be appreciated.
Someone will have to back me up on this... but I believe that your computer cant handle the differnt ram cards.

For example. Some computers work better if they have two 256s instead of one 256 and two 128s.

But dont do anything unless someone else comes on here and says 'I think Zurk is right'. I could be wrong because I'm just fowarding what happened to my previous computer.
__________________
___[Play Valikorlia]
Reply With Quote
  #3  
Old 08-11-2003, 09:42 PM
Shaun Shaun is offline
Registered User
Shaun's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Canada
Posts: 1,070
Shaun will become famous soon enough
Re: Re: Memory Leak

Quote:
Originally posted by Zurkiba

Someone will have to back me up on this... but I believe that your computer cant handle the differnt ram cards.

For example. Some computers work better if they have two 256s instead of one 256 and two 128s.

But dont do anything unless someone else comes on here and says 'I think Zurk is right'. I could be wrong because I'm just fowarding what happened to my previous computer.
I'm not going to get new ram just for Graal Kindgoms anyways. Thanks though. I don't know how my ram is setup. I got the ram info from my computer, which (in my opinion) would indicate that the computer is handling it/them.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-12-2003, 05:09 AM
Ziro_Vitrudestec Ziro_Vitrudestec is offline
Registered User
Ziro_Vitrudestec's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: California
Posts: 844
Ziro_Vitrudestec is on a distinguished road
Send a message via AIM to Ziro_Vitrudestec
Re: Re: Re: Memory Leak

Quote:
Originally posted by Shaun


I'm not going to get new ram just for Graal Kindgoms anyways.
I'd sell my soul to Kaimetsu for a lifetime membership of Graal Kingdoms and insurance that my computer will always be able to run it smoothly (having it upgraded as needed as part of this exchangement). What do you say, Kai? You seem like the person most likely to be interested in something like this. BTW, is it against the rules to do that, like it's against the rules to pay someone plat (or an in-game item) to do it?
__________________
Harbor Master Raghnro Diomora II of the Crescent Pirates
<taken off AIM, Ryan W referring to Zormite on GK after I told him why they're not a fish-like race anymore>
Freak0102: That's like the new Governor of CP saying "I don't really like pirates since GK doesn't have eye patches and stuff, so let's be guys who think pirates are cool instead"
Reply With Quote
  #5  
Old 08-12-2003, 05:38 AM
Kaimetsu Kaimetsu is offline
Script Monkey
Kaimetsu's Avatar
Join Date: May 2001
Posts: 18,222
Kaimetsu will become famous soon enough
Re: Re: Re: Re: Memory Leak

Quote:
Originally posted by Ziro_Vitrudestec
I'd sell my soul to Kaimetsu for a lifetime membership of Graal Kingdoms and insurance that my computer will always be able to run it smoothly (having it upgraded as needed as part of this exchangement). What do you say, Kai?
Souls aren't the hot property they used to be, unfortunately. In the olden days they were used to bribe god, but now he pretty much just sends a 'natural' disaster at some devout Christians whenever he's feeling hungry.

Anyway.

If you're suffering from a memory leak then your hardware is irrelevant. It would just imply that Graal has an internal problem where it forgets to clean up memory usage. Is this with V3?
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 08-12-2003, 07:12 AM
Shaun Shaun is offline
Registered User
Shaun's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Canada
Posts: 1,070
Shaun will become famous soon enough
No, V3 is very laggy for me. I use the most updated Graal version besides V3 though.

And if you were going to quote me you could have corrected my spelling, the bold made me see it. I guess I should start proofreading my posts again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.