Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > PlayerWorlds > Zodiac Main Forum
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-24-2012, 04:17 AM
BigBear3 BigBear3 is offline
Zormite
BigBear3's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: Lynn, MA
Posts: 2,551
BigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond repute
Body Trans Problem?

There is no black box on v6, but most of Zodiac uses v5. What's up fp4?

SMIRT?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imagegraal.jpg
Views:	148
Size:	35.1 KB
ID:	54214  

Last edited by BigBear3; 01-24-2012 at 04:31 AM..
  #2  
Old 01-24-2012, 04:26 AM
BigBear3 BigBear3 is offline
Zormite
BigBear3's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: Lynn, MA
Posts: 2,551
BigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond reputeBigBear3 has a reputation beyond repute
If one of you staff could upload them correctly, I'd appreciate it.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	zbody-elven.png
Views:	141
Size:	15.1 KB
ID:	54215   Click image for larger version

Name:	zhead-elven.png
Views:	131
Size:	3.1 KB
ID:	54216  
  #3  
Old 03-05-2012, 08:20 PM
Devil_Lord2 Devil_Lord2 is offline
David K?
Devil_Lord2's Avatar
Join Date: Apr 2011
Location: PA, MD.
Posts: 643
Devil_Lord2 can only hope to improve
I always see a green box on Mac V6... I posted it under bugs but no one has replied.
Does anyone else see green or is black a PC thing?
__________________

Digital Media Artist - David K? </3 (UnLoved)
www.davidkrout.com
www.twitch.com/DavidKkz



  #4  
Old 03-05-2012, 08:27 PM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 20,000
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
green box is a common problem that was never fixed on v5 for whatever ****ing reason

using zod's uploader always messes with my transparencies for some reason i used to get them to upload stuff by hand
__________________
  #5  
Old 03-05-2012, 08:46 PM
Fulg0reSama Fulg0reSama is offline
Extrinsical Anomaly
Fulg0reSama's Avatar
Join Date: Sep 2009
Location: Ohio
Posts: 3,049
Fulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant future
This is kind of dependent on your graphics card if my memory serves, it doesn't happen to everyone.
__________________

Careful, thoughts and opinions here scare people.
  #6  
Old 03-05-2012, 09:06 PM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 20,000
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Fulg0reSama View Post
This is kind of dependent on your graphics card if my memory serves, it doesn't happen to everyone.
The green box was a problem for Nvidia users but I -think- some ATI users were also reporting it. It's been around for a long time now, though, and it's fixed on v6.
__________________
  #7  
Old 03-05-2012, 09:08 PM
Fulg0reSama Fulg0reSama is offline
Extrinsical Anomaly
Fulg0reSama's Avatar
Join Date: Sep 2009
Location: Ohio
Posts: 3,049
Fulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant future
Quote:
Originally Posted by Crono View Post
The green box was a problem for Nvidia users but I -think- some ATI users were also reporting it. It's been around for a long time now, though, and it's fixed on v6.
Right.
__________________

Careful, thoughts and opinions here scare people.
  #8  
Old 03-05-2012, 09:40 PM
smirt362 smirt362 is offline
Tee Hee
smirt362's Avatar
Join Date: Feb 2005
Location: Texas
Posts: 2,101
smirt362 has a brilliant futuresmirt362 has a brilliant futuresmirt362 has a brilliant futuresmirt362 has a brilliant futuresmirt362 has a brilliant futuresmirt362 has a brilliant futuresmirt362 has a brilliant future
Send a message via AIM to smirt362 Send a message via MSN to smirt362
Quote:
Originally Posted by Crono View Post
The green box was a problem for Nvidia users but I -think- some ATI users were also reporting it. It's been around for a long time now, though, and it's fixed on v6.
When did it get fixed? Cause I sometimes still see it
__________________

Don Hertzfeldt <3
  #9  
Old 03-05-2012, 09:42 PM
Fulg0reSama Fulg0reSama is offline
Extrinsical Anomaly
Fulg0reSama's Avatar
Join Date: Sep 2009
Location: Ohio
Posts: 3,049
Fulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant future
Who's the douchebag using Maloria katars?
__________________

Careful, thoughts and opinions here scare people.
  #10  
Old 03-05-2012, 09:59 PM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 20,000
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by smirt362 View Post
When did it get fixed? Cause I sometimes still see it
It happens when your body changes zoom, and I thought v6 elminated the problem?
__________________
  #11  
Old 03-06-2012, 01:08 AM
cbk1994 cbk1994 is offline
the fake one
cbk1994's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,718
cbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to cbk1994
Quote:
Originally Posted by Devil_Lord2 View Post
I always see a green box on Mac V6... I posted it under bugs but no one has replied.
Does anyone else see green or is black a PC thing?
Are you sure you're using v6? I've never heard of this problem happening for all bodies, and I've never seen it happen to any on v6 Mac. Can you post a screenshot?
__________________
  #12  
Old 03-06-2012, 01:11 AM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 20,000
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
p.s black box around body and green box completely different issues. black box is zodiac's uploader system trolling you while green box = player's zoom and stuff changed. black box is probably a problem on both v5 and v6 while green box was supposed to be fixed on v6 and is a known problem on v5.
__________________
  #13  
Old 03-06-2012, 01:18 AM
cbk1994 cbk1994 is offline
the fake one
cbk1994's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,718
cbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to cbk1994
Quote:
Originally Posted by Crono View Post
p.s black box around body and green box completely different issues. black box is zodiac's uploader system trolling you while green box = player's zoom and stuff changed. black box is probably a problem on both v5 and v6 while green box was supposed to be fixed on v6 and is a known problem on v5.
Can you attach a body uploaded and transed with Zodiac's uploader?

edit: you're sure it's a problem on v6 too? OP says otherwise
__________________
  #14  
Old 03-06-2012, 06:34 AM
Devil_Lord2 Devil_Lord2 is offline
David K?
Devil_Lord2's Avatar
Join Date: Apr 2011
Location: PA, MD.
Posts: 643
Devil_Lord2 can only hope to improve
Quote:
Originally Posted by cbk1994 View Post
Are you sure you're using v6? I've never heard of this problem happening for all bodies, and I've never seen it happen to any on v6 Mac. Can you post a screenshot?
I use V6 and I'm on a Mac.
It sucks.. D:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen shot 2012-03-05 at 11.34.26 PM.png
Views:	134
Size:	595.7 KB
ID:	54320  
__________________

Digital Media Artist - David K? </3 (UnLoved)
www.davidkrout.com
www.twitch.com/DavidKkz



  #15  
Old 03-06-2012, 07:12 AM
cbk1994 cbk1994 is offline
the fake one
cbk1994's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,718
cbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to cbk1994
Quote:
Originally Posted by Devil_Lord2 View Post
I use V6 and I'm on a Mac.
It sucks.. D:
Please be more specific when you make bug reports. Can you attach one of those bodies or post the name of it?
__________________
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.