Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Development Forums > Tech Support
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-24-2014, 05:44 AM
Gold1 Gold1 is offline
Former N-Pulse Manager
Gold1's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 140
Gold1 has a spectacular aura about
Send a message via AIM to Gold1 Send a message via MSN to Gold1
Issues with Graal Period

At the top left of my window i cant see my item images sword weps ect. every time anyone or myself walks or move they disappear and when they stop or idle they reappear i cant hear sounds or my person disappears when slashing a sword and yeah i can't really play the game like this.
I tried re installing several times but no luck :/
I can't play the game like this and I have asked many different people so idk what else to do.
This is a pain in the ass.
__________________
[email protected]
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2014, 07:55 AM
Jakov_the_Jakovasaur Jakov_the_Jakovasaur is offline
Deleted by Darlene159
Jakov_the_Jakovasaur's Avatar
Join Date: Sep 2013
Location: Deleted by Darlene159
Posts: 353
Jakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud of
are your graphics drivers up to date?
__________________
This signature has been deleted by Darlene159.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-24-2014, 08:49 AM
Gold1 Gold1 is offline
Former N-Pulse Manager
Gold1's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 140
Gold1 has a spectacular aura about
Send a message via AIM to Gold1 Send a message via MSN to Gold1
Well it's a brand new computer so I assume they are.
__________________
[email protected]
Reply With Quote
  #4  
Old 01-24-2014, 10:46 AM
Gos_pira Gos_pira is offline
Registered Pirate Ghost
Gos_pira's Avatar
Join Date: Sep 2009
Location: Pirate Ghost Ship
Posts: 175
Gos_pira is a splendid one to beholdGos_pira is a splendid one to beholdGos_pira is a splendid one to beholdGos_pira is a splendid one to beholdGos_pira is a splendid one to behold
A computer spends a lot of time collecting dust, not being connected to internet, before anyone buys it. Drivers may be months old when you unpack it. Go check for a new version, it might actually help!

Assumptions get you nowhere.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-24-2014, 12:09 PM
sssssssssss sssssssssss is offline
Cyril Rain
sssssssssss's Avatar
Join Date: May 2003
Location: Texas, USA
Posts: 1,134
sssssssssss will become famous soon enough
What OS?
__________________
Cyril Rain
Creator and leader of SLX
Admin of Elysium
Elysium's Facebook Page: http://facebook.com/GraalOnlineElysium
Graal Forum Thread: http://forums.graalonline.com...
Graalians Thread: http://www.graalians.com...


Reply With Quote
  #6  
Old 01-24-2014, 12:23 PM
Draenin Draenin is offline
Magnificent Bastard
Draenin's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: Bermuda Triangle
Posts: 6,790
Draenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud of
Send a message via AIM to Draenin Send a message via MSN to Draenin Send a message via Yahoo to Draenin
Quote:
Originally Posted by Gold1 View Post
At the top left of my window i cant see my item images sword weps ect. every time anyone or myself walks or move they disappear and when they stop or idle they reappear i cant hear sounds or my person disappears when slashing a sword and yeah i can't really play the game like this.
I tried re installing several times but no luck :/
I can't play the game like this and I have asked many different people so idk what else to do.
This is a pain in the ass.
Is this happening on every server you log on to?
Reply With Quote
  #7  
Old 01-24-2014, 02:51 PM
TSAdmin TSAdmin is offline
Forum Moderator
TSAdmin's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Australia
Posts: 1,980
TSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to beholdTSAdmin is a splendid one to behold
Sounds like default files such as "walk.gani" and such are not being transferred to you quickly enough. I noticed this happened commonly on V5 if you logged in after a fresh install and deletion of all local content, then went to a server too quickly from Login before default files were downloaded. If only to add to the list of things you already are being suggested/asked above, I would say if you're doing what I mentioned, try just sitting at the Login screen for a minute or 2 without logging in, log in and sit at the server list for a minute or 2 as well and then try a server again.
__________________
TSAdmin (Forum Moderator)
Welcome to the Official GraalOnline Forums! Where sharing an opinion may be seen as a declaration of war!
------------------------
· User Agreement · Code of Conduct · Forum Rules ·
· Graal Support · Administrative Contacts ·
Reply With Quote
  #8  
Old 01-24-2014, 06:15 PM
Gos_pira Gos_pira is offline
Registered Pirate Ghost
Gos_pira's Avatar
Join Date: Sep 2009
Location: Pirate Ghost Ship
Posts: 175
Gos_pira is a splendid one to beholdGos_pira is a splendid one to beholdGos_pira is a splendid one to beholdGos_pira is a splendid one to beholdGos_pira is a splendid one to behold
Also, it might be good to put Graal in a location that doesn't require administration rights. If so, the directory might get write protected which makes the client unable to store any content downloaded from servers.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-24-2014, 08:45 PM
Draenin Draenin is offline
Magnificent Bastard
Draenin's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: Bermuda Triangle
Posts: 6,790
Draenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud ofDraenin has much to be proud of
Send a message via AIM to Draenin Send a message via MSN to Draenin Send a message via Yahoo to Draenin
Also, when you connect to a server and walk around and whatnot, do you get any error messages in your F2 menu? Might help to post some of that here if that's the case.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-24-2014, 09:31 PM
Gold1 Gold1 is offline
Former N-Pulse Manager
Gold1's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 140
Gold1 has a spectacular aura about
Send a message via AIM to Gold1 Send a message via MSN to Gold1
Thanks for the suggestions guys. But it only seems to be with one server the rest seem fine with images sounds ect.
Idk i've never had this issue with Graal before so I didn't really know what to do about it. Ill try the above suggestions and if no luck I'll get back to you guys.
Thanks
__________________
[email protected]
Reply With Quote
  #11  
Old 01-24-2014, 09:33 PM
Gold1 Gold1 is offline
Former N-Pulse Manager
Gold1's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 140
Gold1 has a spectacular aura about
Send a message via AIM to Gold1 Send a message via MSN to Gold1
Quote:
Originally Posted by Draenin View Post
Also, when you connect to a server and walk around and whatnot, do you get any error messages in your F2 menu? Might help to post some of that here if that's the case.
No error messages at all.
Graal runs perfectly smooth and i have a 144 mbps connection so it should no take more than seconds for the images ect to load.
__________________
[email protected]
Reply With Quote
  #12  
Old 01-24-2014, 10:46 PM
Gold1 Gold1 is offline
Former N-Pulse Manager
Gold1's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 140
Gold1 has a spectacular aura about
Send a message via AIM to Gold1 Send a message via MSN to Gold1
Well I tried all the above suggestions and no luck. I looked for an update for my video card which btw is AMD Radeon R9 200 Series it is up to date. Downloaded direct X and re-installed Graal placing it in a different easier destination also allowed it just in case in firewall settings. Nothing. I looked in my gani folder and I did notice however walk.ani wasn't in there so i got it from the forums, downloaded it, and added it to the folder I reconnected and when i logged back on I could see a gani when I walked but now it wasn't right. It was completely ****ed up looking not aligned at all and it wasn't just me it was everyone on my screen when they walked. I don't know what this issue is but to be it seems like a client issue either way it needs to be fixed. I can't play the game like this.
__________________
[email protected]
Reply With Quote
  #13  
Old 01-24-2014, 11:07 PM
fowlplay4 fowlplay4 is offline
team canada
fowlplay4's Avatar
Join Date: Jul 2004
Location: Canada
Posts: 5,200
fowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond repute
Delete your Graal folder and install it to C:\Graal
__________________
Quote:
Reply With Quote
  #14  
Old 01-24-2014, 11:35 PM
Gold1 Gold1 is offline
Former N-Pulse Manager
Gold1's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 140
Gold1 has a spectacular aura about
Send a message via AIM to Gold1 Send a message via MSN to Gold1
Tried didn't do anything apparently I'm not the only one with this problem.
This has to be a client issue.
__________________
[email protected]

Last edited by Gold1; 01-24-2014 at 11:48 PM..
Reply With Quote
  #15  
Old 01-24-2014, 11:47 PM
Jakov_the_Jakovasaur Jakov_the_Jakovasaur is offline
Deleted by Darlene159
Jakov_the_Jakovasaur's Avatar
Join Date: Sep 2013
Location: Deleted by Darlene159
Posts: 353
Jakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud ofJakov_the_Jakovasaur has much to be proud of
you said this was only happening on one server, which one is it?
__________________
This signature has been deleted by Darlene159.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.