Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Graal V6 forums > Questions about V6
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2012, 01:35 AM
UnleashMySpeed50 UnleashMySpeed50 is offline
Registered User
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
UnleashMySpeed50 is on a distinguished road
Question Graal V5 for Mac?

I couldn't upload any of my files to Era because of the fact that I am running V6, I went on the Graal homepage and figured out that only Windows and Linux have the link to download V5 but Mac only has V6.

When I attempt to upload one of my heads it freezes the upload file window and doesn't respond to the close or minimize buttons, I am forced to close and restart Graal.

The only reason I need V5 is because of this bug with V6 and hopefully someone will link me the download and this bug gets fixed
.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2012, 01:47 AM
Skyld Skyld is offline
Script-fu
Skyld's Avatar
Join Date: Jan 2002
Location: United Kingdom
Posts: 3,914
Skyld has much to be proud ofSkyld has much to be proud ofSkyld has much to be proud ofSkyld has much to be proud ofSkyld has much to be proud ofSkyld has much to be proud of
Send a message via AIM to Skyld
Quote:
Originally Posted by UnleashMySpeed50 View Post
I couldn't upload any of my files to Era because of the fact that I am running V6, I went on the Graal homepage and figured out that only Windows and Linux have the link to download V5 but Mac only has V6.

When I attempt to upload one of my heads it freezes the upload file window and doesn't respond to the close or minimize buttons, I am forced to close and restart Graal.

The only reason I need V5 is because of this bug with V6 and hopefully someone will link me the download and this bug gets fixed.
Graal v5 is not on the website for download because it is only available for PowerPC processors. Since Rosetta emulation is no longer supported on Intel Macs, it does not make sense to continue providing it when v6 is a Universal binary that works without emulation.
__________________
Skyld
Reply With Quote
  #3  
Old 02-03-2012, 01:52 AM
fowlplay4 fowlplay4 is offline
team canada
fowlplay4's Avatar
Join Date: Jul 2004
Location: Canada
Posts: 5,200
fowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond repute
Maybe Era should fix their code.

The fix:

Graal Script Code:
function playerUploadFile() {
  
player.waitingForUpload true;
 
  
requestText("folder""PERSONAL");
  
FileSelector_Window.requestscript this.name;
  
temp.file selectFileForUpload();
}
 
function 
onSelectedFileForUpload(fullfilename) {
  if (
FileSelector_Window.requestscript==this.name)
    
uploadfile(fullfilename);

__________________
Quote:
Reply With Quote
  #4  
Old 02-03-2012, 02:01 AM
UnleashMySpeed50 UnleashMySpeed50 is offline
Registered User
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
UnleashMySpeed50 is on a distinguished road
Well then If I can't use V5 to upload it because It only works for PPC then Era needs to fix the coding cause I've been wanting to upload these 4 heads for about 3 weeks naow and It's quite frustrating.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-03-2012, 02:12 AM
fowlplay4 fowlplay4 is offline
team canada
fowlplay4's Avatar
Join Date: Jul 2004
Location: Canada
Posts: 5,200
fowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by UnleashMySpeed50 View Post
Well then If I can't use V5 to upload it because It only works for PPC then Era needs to fix the coding cause I've been wanting to upload these 4 heads for about 3 weeks naow and It's quite frustrating.
Create a support ticket on Era, explain your situation, upload your heads to imgur.com and put the links to them in your support ticket as well.

Might as well link them to this thread in your ticket as well.
__________________
Quote:
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (C) 1998-2008 Linux cyberjoueurs All Rights Reserved.