Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Gold Servers > Graal Kingdoms > GK Suggestions
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-03-2015, 02:48 AM
shrimps shrimps is offline
Butterscotch Pudding
shrimps's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: Red Bank, Tennessee
Posts: 1,127
shrimps is a splendid one to beholdshrimps is a splendid one to beholdshrimps is a splendid one to beholdshrimps is a splendid one to behold
Just a though, don't know if possible.

It would be nice if on GK worn armor/items actually went into the armor/item slots instead of just a secondary image, that would save so much inventory room X_X lol

And the ability to hotkey gear sets, that would be nice and save hotkeys and just be very pleasant.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-03-2015, 08:53 AM
Cubical Cubical is offline
Banned
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,348
Cubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant future
you can hotkey gear.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-03-2015, 11:03 AM
Conqueror Conqueror is offline
Da conq
Conqueror's Avatar
Join Date: Jun 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 363
Conqueror is a splendid one to beholdConqueror is a splendid one to beholdConqueror is a splendid one to beholdConqueror is a splendid one to behold
Quote:
Originally Posted by Cubical View Post
you can hotkey gear.
He means sets of gear. I made the same suggestion years ago. It would be amazing to be able to equip all of my Sparring, PK, Magic, or Speed gear sets with a single hotkey each.
__________________
_________________________________________

Reply With Quote
  #4  
Old 06-03-2015, 11:03 AM
Cubical Cubical is offline
Banned
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,348
Cubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant future
1234567
Reply With Quote
  #5  
Old 06-03-2015, 11:04 AM
Cubical Cubical is offline
Banned
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,348
Cubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant future
I would like to be able to hotkey movement
Reply With Quote
  #6  
Old 06-03-2015, 05:01 PM
kia345 kia345 is offline
z0rbi 4 life 🤘
kia345's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: delteria
Posts: 6,738
kia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond reputekia345 has a reputation beyond repute
Can you not hotkey multiple items to the same button? I think I have the "/clear" command and my bile weapon hotkeyed to the same button, unless 0 is /clear by default.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-03-2015, 05:34 PM
Elk Elk is offline
Sr Marketing Strategist
Elk's Avatar
Join Date: Nov 2005
Location: Deerland
Posts: 3,829
Elk has a brilliant futureElk has a brilliant futureElk has a brilliant futureElk has a brilliant futureElk has a brilliant futureElk has a brilliant futureElk has a brilliant future
Send a message via ICQ to Elk Send a message via AIM to Elk Send a message via MSN to Elk Send a message via Yahoo to Elk Send a message via Skype™ to Elk
easy, if you could use a subsystem that would hotkey hotkeys :P...
__________________
iEra IGN: *Elk (Darkshire)
iCla. IGN: *Elk (Darkshire)
iZone IGN: *Elk (Darkshire)




Reply With Quote
  #8  
Old 06-03-2015, 10:34 PM
Conqueror Conqueror is offline
Da conq
Conqueror's Avatar
Join Date: Jun 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 363
Conqueror is a splendid one to beholdConqueror is a splendid one to beholdConqueror is a splendid one to beholdConqueror is a splendid one to behold
Quote:
Originally Posted by kia345 View Post
Can you not hotkey multiple items to the same button? I think I have the "/clear" command and my bile weapon hotkeyed to the same button, unless 0 is /clear by default.
I'm not entirely sure. I've always wondered if there's some sort of hidden /equip command, being that it's possible to hotkey gear through the gui. If there were some sort of equip command, you could pretty much (tediously) key-bind it yourself.

Quote:
Originally Posted by Elk View Post
easy, if you could use a subsystem that would hotkey hotkeys :P...
Now that would be ideal!
__________________
_________________________________________

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (C) 1998-2008 Linux cyberjoueurs All Rights Reserved.