Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Graal V6 forums > Your opinion
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 06-03-2013, 04:49 AM
GodlyAmbitions GodlyAmbitions is offline
Registered User
Join Date: Jul 2006
Posts: 32
GodlyAmbitions is an unknown quantity at this point
open gl lag isn't the case for all people, some people are more stable in open gl
Reply With Quote
  #32  
Old 06-03-2013, 04:51 AM
Tim_Rocks Tim_Rocks is offline
a true gentlemen
Tim_Rocks's Avatar
Join Date: Aug 2008
Location: USA
Posts: 1,863
Tim_Rocks is a splendid one to beholdTim_Rocks is a splendid one to beholdTim_Rocks is a splendid one to beholdTim_Rocks is a splendid one to behold
Have you guys considered using computers that weren't from the 90's?
__________________
Reply With Quote
  #33  
Old 06-03-2013, 04:59 AM
GodlyAmbitions GodlyAmbitions is offline
Registered User
Join Date: Jul 2006
Posts: 32
GodlyAmbitions is an unknown quantity at this point
Open Gl are for newer computerS? because mine is fairly new but with bad graphic motherboard
Reply With Quote
  #34  
Old 06-03-2013, 05:18 AM
alskdjfhg alskdjfhg is offline
alskdjfhg
Join Date: Apr 2009
Posts: 192
alskdjfhg is on a distinguished road
I believe OpenGL runs better on new OS's like Windows Vista and 7. XP might not run OpenGl as well...
Reply With Quote
  #35  
Old 06-03-2013, 11:03 AM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 19,993
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to Crono
Quote:
Originally Posted by Tim_Rocks View Post
Have you guys considered using computers that weren't from the 90's?
but computers from the 90's ran graal just fine
__________________
Reply With Quote
  #36  
Old 06-03-2013, 02:07 PM
Spiker Spiker is offline
I n t e l l i g e n c e
Spiker's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Wisconsin
Posts: 517
Spiker has a spectacular aura aboutSpiker has a spectacular aura about
Send a message via Skype™ to Spiker
I used my Dell for 13 years and it finally died. I played Graal on it daily for about 10 years.
Reply With Quote
  #37  
Old 06-03-2013, 10:06 PM
-HateD- -HateD- is offline
stuck in the enemy zone
-HateD-'s Avatar
Join Date: Mar 2013
Location: SLO, CA
Posts: 149
-HateD- will become famous soon enough
Alright guys, if you want graal to improve then you have to embrace the new **** and basically help staff test it. Less people using v6=bugs being found less often with less people to fix them (theoretically). V5 was cool, let's make v6 better then v7 even better than v6. Work together so that graal can last another 10 years
Reply With Quote
  #38  
Old 06-05-2013, 03:12 AM
skillmaster19 skillmaster19 is offline
Registered User
Join Date: Oct 2010
Posts: 392
skillmaster19 will become famous soon enough
There are numerous with running the v6 client on windows 7 64 bit:
-sound does not work by default without changing a setting in the config
-there is massive fps issues where I only get 2-3 fps, makes Graal unplayable
-startup often takes as much as 10 minutes without deleting the config file or doesn't start at all.


Additionally, the interface in v6 sucks, I highly prefer the old one, especially the playerlist/pm window.
Reply With Quote
  #39  
Old 06-05-2013, 03:52 PM
MattKan MattKan is offline
the KattMan
Join Date: Aug 2010
Location: United States
Posts: 1,325
MattKan is a splendid one to beholdMattKan is a splendid one to beholdMattKan is a splendid one to beholdMattKan is a splendid one to beholdMattKan is a splendid one to behold
Send a message via AIM to MattKan Send a message via Skype™ to MattKan
Quote:
Originally Posted by skillmaster19 View Post
There are numerous with running the v6 client on windows 7 64 bit:
-sound does not work by default without changing a setting in the config
-there is massive fps issues where I only get 2-3 fps, makes Graal unplayable
-startup often takes as much as 10 minutes without deleting the config file or doesn't start at all.


Additionally, the interface in v6 sucks, I highly prefer the old one, especially the playerlist/pm window.
You can change your interface.
__________________
Quote:
Originally Posted by Satoru Iwata
On the other hand, free-to-play games, if unbalanced, could result in some consumers paying extremely large amounts of money, and we can certainly not expect to build a good relationship with our consumers in this fashion. In order to have a favorable long-term relationship, we would like to offer free-to-play games that are balanced and reasonable.
Quote:
Originally Posted by Unximad
Eurocenter Games remains attached to the values of indies game developer and to the service our playerbase community.
Reply With Quote
  #40  
Old 06-07-2013, 07:05 PM
cptmetal cptmetal is offline
The Leandril Sage,
cptmetal's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: 29 palms
Posts: 26
cptmetal is on a distinguished road
Send a message via AIM to cptmetal
i have a regularly updated computer, opengl is lowering my frame rate. if i delete the buttons on hotkeys (ijkl for movement) when i restart graal they reappear. Playerlist was SO much better. i like the new mass button, but that's about it. the Icon in the bottom right for when im in firefox saying hi you have a pm. F10 needs removal permanently. Graal needs to have MMO mouse/peripheral support. (i run a razer nostromo and razer naga setup, i play Zodiac) that's off the top of my head.
__________________
There's Two kind of Zodiac Players.
Those who are Purple.
And those who aren't.
Reply With Quote
  #41  
Old 06-08-2013, 01:08 AM
Tim_Rocks Tim_Rocks is offline
a true gentlemen
Tim_Rocks's Avatar
Join Date: Aug 2008
Location: USA
Posts: 1,863
Tim_Rocks is a splendid one to beholdTim_Rocks is a splendid one to beholdTim_Rocks is a splendid one to beholdTim_Rocks is a splendid one to behold
On a side note; I would like some kind of use of Mac's notification system for PM's on the client or RC messages.
__________________
Reply With Quote
  #42  
Old 06-14-2013, 10:06 AM
Jcs1919 Jcs1919 is offline
hi
Jcs1919's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: France
Posts: 387
Jcs1919 will become famous soon enough
Send a message via MSN to Jcs1919
Ooh please dont disable graalv5, I can't play piano on era with v6 because numbers keys doesn't work.. i reported this bug twice long ago but no one can fix it
__________________
ich bin
Reply With Quote
  #43  
Old 06-14-2013, 11:06 AM
Twinny Twinny is offline
My empire of dirt
Twinny's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: Australia
Posts: 2,422
Twinny is just really niceTwinny is just really nice
Send a message via AIM to Twinny
Quote:
Originally Posted by Jcs1919 View Post
Ooh please dont disable graalv5, I can't play piano on era with v6 because numbers keys doesn't work.. i reported this bug twice long ago but no one can fix it
Somehow I think that would be a rather easy bug to fix so disabling v5 would kind of force Eras hand into fixing it
Reply With Quote
  #44  
Old 06-14-2013, 11:28 AM
Jcs1919 Jcs1919 is offline
hi
Jcs1919's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: France
Posts: 387
Jcs1919 will become famous soon enough
Send a message via MSN to Jcs1919
Quote:
Originally Posted by Twinny View Post
Somehow I think that would be a rather easy bug to fix so disabling v5 would kind of force Eras hand into fixing it
I'm not sure because the problem is only for azerty keyboards and not many people use it , I think it's working fine for qwerty's
__________________
ich bin
Reply With Quote
  #45  
Old 06-14-2013, 08:18 PM
WonderBread WonderBread is offline
Lord Narwhal
WonderBread's Avatar
Join Date: Jun 2007
Posts: 8
WonderBread is on a distinguished road
It's ridiculous how bugged and incompatible v6 is. A new Graal client has never been released with this many issues. I find it absurd that an "up"grade to this client is being forced.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (C) 1998-2008 Linux cyberjoueurs All Rights Reserved.