Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Graal V6 forums > Announcements
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #46  
Old 10-08-2005, 11:16 PM
Jaquet Jaquet is offline
Sae Zakuto
Join Date: Sep 2004
Location: Illinois, USA
Posts: 256
Jaquet is on a distinguished road
Send a message via AIM to Jaquet Send a message via MSN to Jaquet Send a message via Yahoo to Jaquet
Well the card was better than the one I got now. So anything better will due.
Reply With Quote
  #47  
Old 10-08-2005, 11:48 PM
Wind_Master Wind_Master is offline
G-Unot
Wind_Master's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: New Jersey
Posts: 2,500
Wind_Master is on a distinguished road
Send a message via AIM to Wind_Master Send a message via MSN to Wind_Master
Quote:
Originally Posted by Jaquet
Well the card was better than the one I got now. So anything better will due.
Maybe try the 1 chrono suggested. I think it ranges from 100$-200$ or atleast thats what it said on the site.
__________________
G-Unot
Reply With Quote
  #48  
Old 10-09-2005, 02:42 AM
Jaquet Jaquet is offline
Sae Zakuto
Join Date: Sep 2004
Location: Illinois, USA
Posts: 256
Jaquet is on a distinguished road
Send a message via AIM to Jaquet Send a message via MSN to Jaquet Send a message via Yahoo to Jaquet
Money I dont got. If im gonna buy a video card its going to be a $30-$50 one. If im gonna spend over $100 im just going to buya whole new computer altogether. I just need money.
Reply With Quote
  #49  
Old 10-09-2005, 03:21 AM
Wind_Master Wind_Master is offline
G-Unot
Wind_Master's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: New Jersey
Posts: 2,500
Wind_Master is on a distinguished road
Send a message via AIM to Wind_Master Send a message via MSN to Wind_Master
Quote:
Originally Posted by Jaquet
Money I dont got. If im gonna buy a video card its going to be a $30-$50 one. If im gonna spend over $100 im just going to buya whole new computer altogether. I just need money.
Sorry to hear that.
__________________
G-Unot
Reply With Quote
  #50  
Old 10-09-2005, 03:32 AM
Jaquet Jaquet is offline
Sae Zakuto
Join Date: Sep 2004
Location: Illinois, USA
Posts: 256
Jaquet is on a distinguished road
Send a message via AIM to Jaquet Send a message via MSN to Jaquet Send a message via Yahoo to Jaquet
I know its not my gfx driver it cant be, because the game doesnt even open. So it shouldnt be using anything for the gfx, I double click the icon and it just freezes. It has something to do with starting the game. Im getting sick of this game right now because of this >.< I want to play v4 but noo I cant.
Reply With Quote
  #51  
Old 10-09-2005, 04:40 AM
Wind_Master Wind_Master is offline
G-Unot
Wind_Master's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: New Jersey
Posts: 2,500
Wind_Master is on a distinguished road
Send a message via AIM to Wind_Master Send a message via MSN to Wind_Master
Quote:
Originally Posted by Jaquet
I know its not my gfx driver it cant be, because the game doesnt even open. So it shouldnt be using anything for the gfx, I double click the icon and it just freezes. It has something to do with starting the game. Im getting sick of this game right now because of this >.< I want to play v4 but noo I cant.
Well as I said before you might just need to scrape up some money and buy a new computer. Sorry, its the only thing that will work I think.

Although you might be able to get a upgrade. My bro paid 50$ and got his computer upgraded and graal worked on it and his computer was like 15 years old.
__________________
G-Unot
Reply With Quote
  #52  
Old 10-09-2005, 04:28 PM
Jaquet Jaquet is offline
Sae Zakuto
Join Date: Sep 2004
Location: Illinois, USA
Posts: 256
Jaquet is on a distinguished road
Send a message via AIM to Jaquet Send a message via MSN to Jaquet Send a message via Yahoo to Jaquet
Where could I get my computer upgraded? Id pay that much for an upgrade lol
Reply With Quote
  #53  
Old 10-09-2005, 04:42 PM
Wind_Master Wind_Master is offline
G-Unot
Wind_Master's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: New Jersey
Posts: 2,500
Wind_Master is on a distinguished road
Send a message via AIM to Wind_Master Send a message via MSN to Wind_Master
Quote:
Originally Posted by Jaquet
Where could I get my computer upgraded? Id pay that much for an upgrade lol
lol. My bro got his at staples. So maybe try thier. They gave him a 128mb upgrade and a cleanup on everything and it came out to be around like 50$.
__________________
G-Unot
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.