Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Graal V6 forums > Announcements
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #91  
Old 01-22-2006, 01:07 PM
xXziroXx xXziroXx is offline
Master of Puppets
xXziroXx's Avatar
Join Date: May 2004
Location: Sweden
Posts: 5,288
xXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant future
Send a message via AIM to xXziroXx Send a message via MSN to xXziroXx
And RC2 still wont load for me..
__________________

"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto
Reply With Quote
  #92  
Old 01-22-2006, 03:34 PM
Admins Admins is offline
Graal Administration
Join Date: Jan 2000
Location: Admins
Posts: 11,693
Admins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud of
Quote:
Originally Posted by Lotus_Flower
I've updated it after the 2k/xp version doesn't start any more
now the 2k/xp version won't start at all
and to use the 98/me version i must deactivate the graphical menu and use compatibility mode else the rc will freeze when i'm connecting to an server

both versions are 2.02
What date shows on the RC window when you are connected - 2006-01-20 is the most recent ?
Reply With Quote
  #93  
Old 01-22-2006, 04:50 PM
Lotus_Flower Lotus_Flower is offline
Registered User
Lotus_Flower's Avatar
Join Date: Apr 2003
Posts: 9
Lotus_Flower is on a distinguished road
Yep, it shows 2006/01/20

maybe it helps to say that when i'm going to connect with graphical menu
graal stops working too
Reply With Quote
  #94  
Old 01-23-2006, 12:39 AM
excaliber7388 excaliber7388 is offline
Banned
excaliber7388's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: US
Posts: 5,229
excaliber7388 can only hope to improve
Send a message via AIM to excaliber7388
Quote:
Originally Posted by xXziroXx
And RC2 still wont load for me..
Me neither, comes up with the same script error, and i can't use /openban or /openaccess in rc1 x_X
**EDIT**
rc2 works now, if you downloaded from the link stefan gave in this thread earlier, it won't work. v4 should work for everyone now, use that version. I just got it <3 i love it so much. The new ban system is AWSOME XD howver, there is a small bug with text when you scroll in the npc editing windows, and a few others

Last edited by excaliber7388; 01-23-2006 at 05:08 AM..
Reply With Quote
  #95  
Old 01-23-2006, 06:04 PM
xXziroXx xXziroXx is offline
Master of Puppets
xXziroXx's Avatar
Join Date: May 2004
Location: Sweden
Posts: 5,288
xXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant future
Send a message via AIM to xXziroXx Send a message via MSN to xXziroXx
It STILL refuses to run for me.. Ive tried both version - both are v2.02, none work.
__________________

"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto
Reply With Quote
  #96  
Old 01-23-2006, 06:07 PM
Lord Sephiroth Lord Sephiroth is offline
Babylon OG
Lord Sephiroth's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Winnipeg, Manitoba, Canada
Posts: 798
Lord Sephiroth will become famous soon enough
Send a message via AIM to Lord Sephiroth
I dunno why I just don't like the RC2.
It's more of a scripters RC than anything else, as Yen told me "Its a thousand times better for a Scripter"
But myself, being a leveler, I dunno, I liked the old one better. o_O;
__________________
Babylonian; wherever I or it may lay.
Reply With Quote
  #97  
Old 01-24-2006, 01:45 PM
HoudiniMan HoudiniMan is offline
Playerworld Administrator
HoudiniMan's Avatar
Join Date: Dec 2001
Location: Calfiornia - USA
Posts: 3,512
HoudiniMan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ZeLpH_MyStiK
Suggestion:
1. Allow one instance of RC2 to connect to multiple servers making use of the tabs.
Supported!

Also, I don't agree with "Flashing" on new messages, but perhaps turning the Tab name text red or some other color instead.

That way you know there are new messages but it is not annoying to ignore a certain channel with a lot of acitivty.
__________________
-HoudiniMan (Chief Playerworld Administrator)
Compulsive Support Center Checker - 5 Years and Change
Graal Support Center

Reply With Quote
  #98  
Old 01-31-2006, 12:33 AM
gamer4lifebitach gamer4lifebitach is offline
Scripter
gamer4lifebitach's Avatar
Join Date: Oct 2005
Location: Illionis, USA
Posts: 25
gamer4lifebitach is on a distinguished road
Send a message via AIM to gamer4lifebitach Send a message via MSN to gamer4lifebitach
Exclamation

Yo stefan, i know your busy or lazy (one of the two), anyways when i load rc2 i can load the non-graphic menu one, but when i try to load the graphic menu one the rc2 freezes up on me and it wont do anything after it freezes. (also its not my pc, my pc is worth more than most of your pc's people.).

Also my pc is XP so ya.
__________________

~Contact Information~
Aim: Grind64RyGuy
Email: [email protected]
Client Status:

Last edited by gamer4lifebitach; 01-31-2006 at 04:29 AM..
Reply With Quote
  #99  
Old 02-11-2006, 10:19 AM
Lotus_Flower Lotus_Flower is offline
Registered User
Lotus_Flower's Avatar
Join Date: Apr 2003
Posts: 9
Lotus_Flower is on a distinguished road
I've postet this some time ago but somehow it seemed like no one is interested in it
The same problem like you i've got with the "RemoteControl2_compat.exe"
downloaded with the Graal 4 Update Tab
On the other side the remotecontrol2.exe won't do anything at all
it not even shows the login thing
Reply With Quote
  #100  
Old 02-19-2006, 05:42 PM
Moondeath_2 Moondeath_2 is offline
"..."
Moondeath_2's Avatar
Join Date: Jan 2006
Location: Far Far Away.
Posts: 238
Moondeath_2 is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to Moondeath_2 Send a message via MSN to Moondeath_2 Send a message via Yahoo to Moondeath_2
Do you think that'll help the situation right now with the problem adding that he might be lazy? and just saying you're on windows. I've noticed a few problems with RC2 i'll list them.

- On graphical mode when switching windows the font messes up.
- Both graphical and non-graphical mode have pasting errors.
( I will sometimes after pasting a new user in my server ops or pasting a log or script they will scramble )
- When minimized to the tray the program doesn't update so a few minutes after i'm disconnected from what ever server I am on.
- When you use the scroll bar on any part of the RC program it will randomly jumble the text also.
__________________
Aim: DarkFireXZ3
Email: [email protected] or [email protected]
Common Location: Unholy Nation
Gscript, Playerworld Rules, Support Center
Reply With Quote
  #101  
Old 02-19-2006, 09:47 PM
Lotus_Flower Lotus_Flower is offline
Registered User
Lotus_Flower's Avatar
Join Date: Apr 2003
Posts: 9
Lotus_Flower is on a distinguished road
...
maybe your not able to read what i posted before

Quote:
Originally Posted by Lotus_Flower
I've got the same problem maybe
the first time rc started without any problems
now it only appears at the taskmanager process list
the win98 version works in compatibility mode but i can't use graphical menu
Quote:
Originally Posted by Lotus_Flower
I've updated it after the 2k/xp version doesn't start any more
now the 2k/xp version won't start at all
and to use the 98/me version i must deactivate the graphical menu and use compatibility mode else the rc will freeze when i'm connecting to an server

both versions are 2.02
Quote:
Originally Posted by Lotus_Flower
Yep, it shows 2006/01/20

maybe it helps to say that when i'm going to connect with graphical menu
graal stops working too
there isn't anything else i can say about that problem
and for my part i think it's enough to say what you can say
Reply With Quote
  #102  
Old 02-24-2006, 02:02 AM
alissalee alissalee is offline
Mr. Ciprioni Atrius Admin
alissalee's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: Lawrence, Ma
Posts: 190
alissalee is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to alissalee Send a message via MSN to alissalee
i had a problem wit rc2 aswell it started saying wat happens when ur globaly banned
just happend to one of my staff aswell
__________________
account was being used by jigga.... sorry for what he has said in the past
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.