Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Graal V6 forums > Bug Report
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 13 votes, 4.69 average. Display Modes
  #781  
Old 01-05-2011, 02:20 PM
Admins Admins is offline
Graal Administration
Join Date: Jan 2000
Location: Admins
Posts: 11,693
Admins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud of
Sounds strange, is that on a server with scripted nick names?
Reply With Quote
  #782  
Old 01-05-2011, 07:16 PM
DustyPorViva DustyPorViva is offline
Will work for food. Maybe
DustyPorViva's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: Maryland, USA
Posts: 9,589
DustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to DustyPorViva Send a message via MSN to DustyPorViva
Quote:
Originally Posted by Admins View Post
Sounds strange, is that on a server with scripted nick names?
Nope, on UN.
Reply With Quote
  #783  
Old 01-06-2011, 03:00 AM
oo_jazz_oo oo_jazz_oo is offline
Jazz teh Awesome
oo_jazz_oo's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: California
Posts: 596
oo_jazz_oo is a jewel in the roughoo_jazz_oo is a jewel in the rough
Send a message via MSN to oo_jazz_oo
With the client-rc, when you double click a file in filebrowser to open it with your default program of choice...

Then you save this file, shouldn't it auto upload like the external rc does?

And you should be able to specify what folder you download to...I hate that files are downloaded to scriptfiles....
__________________

Reply With Quote
  #784  
Old 01-06-2011, 03:50 AM
Admins Admins is offline
Graal Administration
Join Date: Jan 2000
Location: Admins
Posts: 11,693
Admins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud of
Yes those would be good additions, can add it to one of the next versions.
Reply With Quote
  #785  
Old 01-06-2011, 04:23 AM
Unkownsoldier Unkownsoldier is offline
Ignorance has no future
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,287
Unkownsoldier is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Admins View Post
A new version (v5.314) for Windows has been uploaded to http://www.graalonline.com/downloads...al_windows.zip. It should fix the slow down problem which happens each second.
I have downloaded this, and the freezing still occurs. Also what happened to full screen?

NVIDIA GeForce 7150M / nForce 630 M

2 g ram. HP dv6707us laptop. This sux
__________________
Look beyond the monitor.
Reply With Quote
  #786  
Old 01-06-2011, 01:03 PM
Admins Admins is offline
Graal Administration
Join Date: Jan 2000
Location: Admins
Posts: 11,693
Admins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud of
Could you explain your freezing problem a little bit more detailed?
Reply With Quote
  #787  
Old 01-06-2011, 03:16 PM
xXziroXx xXziroXx is offline
Master of Puppets
xXziroXx's Avatar
Join Date: May 2004
Location: Sweden
Posts: 5,288
xXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant future
Send a message via AIM to xXziroXx Send a message via MSN to xXziroXx
Quote:
Originally Posted by Admins View Post
Could you explain your freezing problem a little bit more detailed?
From what we've been able to tell, it only happens on laptops with Windows Vista/7 and it doesn't matter how good or bad the computer specs. Both me and Crono has a fairly new top notch laptop and we still get random lag spikes every ~5 seconds or so that completely freezes the client for a split second.

I could be wrong about Crono, but this is what happens for me at least.
__________________

"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto
Reply With Quote
  #788  
Old 01-06-2011, 03:21 PM
Tigairius Tigairius is offline
The Cat
Tigairius's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: Missouri, USA
Posts: 4,240
Tigairius has a brilliant futureTigairius has a brilliant futureTigairius has a brilliant futureTigairius has a brilliant futureTigairius has a brilliant futureTigairius has a brilliant futureTigairius has a brilliant futureTigairius has a brilliant future
Quote:
Originally Posted by xXziroXx View Post
From what we've been able to tell, it only happens on laptops with Windows Vista/7 and it doesn't matter how good or bad the computer specs. Both me and Crono has a fairly new top notch laptop and we still get random lag spikes every ~5 seconds or so that completely freezes the client for a split second.

I could be wrong about Crono, but this is what happens for me at least.
I can confirm that this happens on my Windows XP desktop now too.

Stefan: I have uploaded a video on Skills Debug in the temp folder called v6freezing.zip.

It appears that about every 0.8 seconds, it freezes for about 0.2 seconds.
__________________


“Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.”

Last edited by Tigairius; 01-06-2011 at 03:42 PM..
Reply With Quote
  #789  
Old 01-06-2011, 04:45 PM
Unkownsoldier Unkownsoldier is offline
Ignorance has no future
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,287
Unkownsoldier is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Tigairius View Post
I can confirm that this happens on my Windows XP desktop now too.

Stefan: I have uploaded a video on Skills Debug in the temp folder called v6freezing.zip.

It appears that about every 0.8 seconds, it freezes for about 0.2 seconds.
It gets really annoying x.x
__________________
Look beyond the monitor.
Reply With Quote
  #790  
Old 01-07-2011, 12:27 AM
ffcmike ffcmike is offline
Banned
Join Date: Jul 2004
Location: London
Posts: 2,029
ffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond reputeffcmike has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to ffcmike Send a message via MSN to ffcmike Send a message via Skype™ to ffcmike
With the latest version I am experiencing a problem when closing the client, as soon as I click X the screen display stays frozen as it is and the client stops responding (though my account remains logged onto the server) until I right click it within my start bar and manually click "close", it only seems to be happening half the time though and entirely randomly, can't really link it to any specific conditions.

I'm also now seeing certain images such as default blue GUI buttons and certain images with a rotation effect (again strangely not all even if they've had transparency configured the same way) with opaque background as opposed to transparent that were previously fine.
Reply With Quote
  #791  
Old 01-07-2011, 12:33 AM
oo_jazz_oo oo_jazz_oo is offline
Jazz teh Awesome
oo_jazz_oo's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: California
Posts: 596
oo_jazz_oo is a jewel in the roughoo_jazz_oo is a jewel in the rough
Send a message via MSN to oo_jazz_oo
Quote:
Originally Posted by ffcmike View Post
With the latest version I am experiencing a problem when closing the client, as soon as I click X the screen display stays frozen as it is and the client stops responding (though my account remains logged onto the server) until I right click it within my start bar and manually click "close", it only seems to be happening half the time though and entirely randomly, can't really link it to any specific conditions.
I am experiencing this also, except windows sees it as "Non Responsive".
So, I have to go through the whole, right click, close, 'Program not responsing', end it, wait for it to finally close....

I'm on Windows 7, 64 bit.


On a side note:
Are we ever going to be allowed to make external windows non-maximizable, resizable, etc? Would be nice to at least have the ability to make them a fixed size and not being allowed to maximize them.
__________________

Reply With Quote
  #792  
Old 01-07-2011, 12:35 AM
DustyPorViva DustyPorViva is offline
Will work for food. Maybe
DustyPorViva's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: Maryland, USA
Posts: 9,589
DustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to DustyPorViva Send a message via MSN to DustyPorViva
Aye, I've been having the freezing problem upon closing as well, though I haven't really tried with the new client.
Reply With Quote
  #793  
Old 01-07-2011, 12:40 AM
fowlplay4 fowlplay4 is offline
team canada
fowlplay4's Avatar
Join Date: Jul 2004
Location: Canada
Posts: 5,200
fowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond reputefowlplay4 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by oo_jazz_oo View Post
I am experiencing this also, except windows sees it as "Non Responsive".
So, I have to go through the whole, right click, close, 'Program not responsing', end it, wait for it to finally close....

I'm on Windows 7, 64 bit.
I also run into this, hell even one time I forgot I had it on then an hour or so later "Graal has stopped responding" popped up.
__________________
Quote:
Reply With Quote
  #794  
Old 01-07-2011, 02:41 AM
DustyPorViva DustyPorViva is offline
Will work for food. Maybe
DustyPorViva's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: Maryland, USA
Posts: 9,589
DustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond reputeDustyPorViva has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to DustyPorViva Send a message via MSN to DustyPorViva
Quote:
Originally Posted by DustyPorViva View Post
Nope, on UN.
Before you waste time pursuing this it WAS a script on UN, oddly enough. It just happened to be uploaded and enabled it on my player the same day I updated the client.
Reply With Quote
  #795  
Old 01-07-2011, 05:23 AM
oo_jazz_oo oo_jazz_oo is offline
Jazz teh Awesome
oo_jazz_oo's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: California
Posts: 596
oo_jazz_oo is a jewel in the roughoo_jazz_oo is a jewel in the rough
Send a message via MSN to oo_jazz_oo
Well....v6 has worked fine up until now.

I just updated my graphics card driver software (Graphics card: ATI Radeon HD 3200 Graphics)
And now, Graal runs so slow...its unplayable. (v5 is fine, tho)

But, it appears to be running at about 2-3 frames per second, and 90% of the time, crashes...so, v6 is now unplayable for me.
__________________

Reply With Quote
Reply

Tags
graal v6, windows

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (C) 1998-2008 Linux cyberjoueurs All Rights Reserved.