Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > General Forums > Graal Main Forum (English)
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #151  
Old 10-07-2010, 01:27 AM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 20,000
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Tigairius View Post
Not sure if you realize, but comments like this actually don't improve the client. Keep in mind, switching to v6 won't always be a choice, and it will be forced eventually.
Would be nice to announce this open beta on the popular servers and get each one to setup a survey. Most people don't care for these forums so the majority of the players won't be heard. Might even be easier because of the vast amount of people who will try it and give their input. They are the target users anyway. :3
__________________
Reply With Quote
  #152  
Old 10-10-2010, 06:45 AM
Zideruic Zideruic is offline
That Sword guy...right?
Join Date: Jun 2006
Posts: 665
Zideruic is on a distinguished road
Send a message via AIM to Zideruic
Only problem I've had so far is my UDP has to be checked now. I'm 100% positive ports are forwarded AND im the DMZ host on my router....so idk why it would do that.
Reply With Quote
  #153  
Old 10-10-2010, 06:52 AM
Rufus Rufus is offline
Registered User
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom
Posts: 4,698
Rufus has much to be proud ofRufus has much to be proud ofRufus has much to be proud ofRufus has much to be proud ofRufus has much to be proud ofRufus has much to be proud of
Quote:
Originally Posted by Zideruic View Post
Only problem I've had so far is my UDP has to be checked now. I'm 100% positive ports are forwarded AND im the DMZ host on my router....so idk why it would do that.
I get the same issue.
__________________
Quote:
Originally Posted by Loriel View Post
Seriously, you have ****-all for content and you're not exactly pulling in new developer talent, angling for prestigious titles should be your last concern.
Reply With Quote
  #154  
Old 10-10-2010, 06:54 AM
Zideruic Zideruic is offline
That Sword guy...right?
Join Date: Jun 2006
Posts: 665
Zideruic is on a distinguished road
Send a message via AIM to Zideruic
Quote:
Originally Posted by Rufus View Post
I get the same issue.
Sting claims my udp issues have to do with v6 "messing with my hacks". Yeah, that's it.
Reply With Quote
  #155  
Old 10-10-2010, 06:13 PM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 20,000
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Zideruic View Post
Sting claims my udp issues have to do with v6 "messing with my hacks". Yeah, that's it.
lmao
__________________
Reply With Quote
  #156  
Old 10-13-2010, 10:38 PM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 20,000
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
i think we're misunderstood...when we say font we dont literally mean the font style. v5 and v6 both have tempus sans and size 24 (apparently anyway) yet v6 is still miles harder to read.

example...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	see.png
Views:	209
Size:	41.0 KB
ID:	51849  
__________________
Reply With Quote
  #157  
Old 10-15-2010, 10:14 PM
Mace_P2P Mace_P2P is offline
Registered User
Mace_P2P's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Mace_P2P is on a distinguished road
Is there a way to setup an xbox360 controller with v6?
Reply With Quote
  #158  
Old 10-15-2010, 10:26 PM
Fulg0reSama Fulg0reSama is offline
Extrinsical Anomaly
Fulg0reSama's Avatar
Join Date: Sep 2009
Location: Ohio
Posts: 3,049
Fulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant futureFulg0reSama has a brilliant future
Quote:
Originally Posted by Mace_P2P View Post
Is there a way to setup an xbox360 controller with v6?
You can do it with v5
__________________

Careful, thoughts and opinions here scare people.
Reply With Quote
  #159  
Old 10-16-2010, 12:01 AM
cyan3 cyan3 is offline
Registered User
cyan3's Avatar
Join Date: Nov 2005
Location: England
Posts: 2,919
cyan3 has a brilliant futurecyan3 has a brilliant futurecyan3 has a brilliant futurecyan3 has a brilliant futurecyan3 has a brilliant futurecyan3 has a brilliant futurecyan3 has a brilliant future
Quote:
Originally Posted by Mace_P2P View Post
Is there a way to setup an xbox360 controller with v6?
I've setup my playstation 3 controller on V5 before and it isn't even an official controller for PC use.
Reply With Quote
  #160  
Old 10-16-2010, 12:12 AM
Hiro Hiro is offline
\(^∀^)メ(≧∇≦)ノ
Hiro's Avatar
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,965
Hiro has a spectacular aura aboutHiro has a spectacular aura about
Send a message via AIM to Hiro
integrate a port checker into graal's program so we know whether or not UDP is going to work
Reply With Quote
  #161  
Old 10-16-2010, 12:38 AM
Mace_P2P Mace_P2P is offline
Registered User
Mace_P2P's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Mace_P2P is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Fulg0reSama View Post
You can do it with v5

v5 isn't v6 though
Reply With Quote
  #162  
Old 10-16-2010, 12:51 AM
Admins Admins is offline
Graal Administration
Join Date: Jan 2000
Location: Admins
Posts: 11,693
Admins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud ofAdmins has much to be proud of
Quote:
Originally Posted by fowlplay4 View Post
d and removed the support option but clicking Help still sends you to http://support.graalonline.com/kingdoms/support/ which still points you in the direction of a non-existant supportdesk
Ok updated the help page on the website.
Reply With Quote
  #163  
Old 10-17-2010, 05:42 AM
jkldogg jkldogg is offline
J.Rollin (killaz)
jkldogg's Avatar
Join Date: Feb 2010
Location: USA
Posts: 675
jkldogg can only hope to improve
Send a message via AIM to jkldogg Send a message via MSN to jkldogg
Quote:
Originally Posted by DustyPorViva View Post
Sup.
Oh wow, yours is awesome.

Does anyone have a green one?
__________________

PSN: jkldogg



The best post ever made on the graal forums.
After playing Graal Online for many years, JKL decides to make a forum account. Isn't life funny?
Reply With Quote
  #164  
Old 10-17-2010, 04:05 PM
ff7chocoboknight ff7chocoboknight is offline
Skyzer Zolderon
ff7chocoboknight's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: New Hampshire, United States
Posts: 725
ff7chocoboknight is a glorious beacon of lightff7chocoboknight is a glorious beacon of lightff7chocoboknight is a glorious beacon of light
Send a message via AIM to ff7chocoboknight Send a message via MSN to ff7chocoboknight
Quote:
Originally Posted by jkldogg View Post
Oh wow, yours is awesome.

Does anyone have a green one?
That would be his window settings in Win7.
__________________
Reply With Quote
  #165  
Old 10-18-2010, 06:59 AM
MajinDragon MajinDragon is offline
Mr. Rayleigh
MajinDragon's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: United Kingdom, England
Posts: 2,148
MajinDragon is a glorious beacon of lightMajinDragon is a glorious beacon of lightMajinDragon is a glorious beacon of light
I noticed there was an update, is there a list of changes from the previous beta version?
__________________
Reply With Quote
Reply

Tags
graal v6

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.