Graal Forums

Graal Forums (https://forums.graalonline.com/forums/index.php)
-   Level Design (https://forums.graalonline.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Gonstruct Feedback (https://forums.graalonline.com/forums/showthread.php?t=134258190)

Kohola_KinG 01-02-2015 10:26 PM

Could somebody kindly explain how i get the era tileset on gonstruct? So far i am having no luck. Thanks

Tim_Rocks 01-02-2015 11:41 PM

Quote:

Originally Posted by Kohola_KinG (Post 1733673)
Could somebody kindly explain how i get the era tileset on gonstruct? So far i am having no luck. Thanks

I can show you through Remote Desktop later if you'd like.

geneticfrog 01-03-2015 12:16 PM

its a lost cause.

although i did enjoy making maps with it for maloria as youonly needed 1 tile for any terrain.

the layers made it waaaaaaaaaaaay too laggy all you really need a a trans background in editor and also letting tiles some how stack if possible.

anyways layers was the wrong path performance wise.

Kohola_KinG 01-03-2015 06:30 PM

Quote:

Originally Posted by Tim_Rocks (Post 1733675)
I can show you through Remote Desktop later if you'd like.

Only seeing this now. I just spent a lot of hassle getting the default graal one to work. I'll stick with that lol

Thanks though!!

callimuc 01-24-2015 09:50 AM

This error pops up everytime I try to start Gonstruct:
http://i.imgur.com/9RDa588.png

Running it as an admin brings up this error:
http://i.imgur.com/J2wfigc.png


I tried reinstalling it - no luck. Any idea on what I should try to fix it?

BlueMelon 01-24-2015 12:52 PM

Try running as admin (although not sure why it would need this)

scriptless 01-25-2015 02:53 PM

looks like it might be an error with the boost library. try reinstalling boost maybe?

callimuc 01-25-2015 05:55 PM

Quote:

Originally Posted by BlueMelon (Post 1734233)
Try running as admin (although not sure why it would need this)

Quote:

Originally Posted by callimuc (Post 1734229)
Running it as an admin brings up this error:
http://i.imgur.com/J2wfigc.png

:/

Quote:

Originally Posted by scriptless (Post 1734243)
looks like it might be an error with the boost library. try reinstalling boost maybe?

what's this 'boost'?

MysticalDragon 01-25-2015 09:35 PM

Quote:

Originally Posted by geneticfrog (Post 1733698)
its a lost cause.

although i did enjoy making maps with it for maloria as youonly needed 1 tile for any terrain.

the layers made it waaaaaaaaaaaay too laggy all you really need a a trans background in editor and also letting tiles some how stack if possible.

anyways layers was the wrong path performance wise.

Laggy? I never experienced lag with gonstruct created levels. It also could be the machines I ran graal on not to sure.

cyan3 01-26-2015 06:49 AM

Quote:

Originally Posted by callimuc (Post 1734244)
:what's this 'boost'?

http://en.wikipedia.org/wiki/Boost_(C%2B%2B_libraries)

callimuc 01-26-2015 04:08 PM

Quote:

Originally Posted by cyan3 (Post 1734246)

thanks. I've taken a look into it and I don't know if I've got something wrong but you can't just reinstall it?

Fry 01-26-2015 05:31 PM

Hey, that error is most likely because the Graal path was set incorrectly, and now Gonstruct tries to index the entire hard drive and encounters a folder that it can't access. Ideally it would just reset the Graal path at that point but..

What you can do, is to exit gonstruct, delete the folder C: \Users\<your user name>\AppData\Roaming\gonstruct (or type %APPDATA%\gonstruct into the explorer file bar) and, when launching gonstruct again, select the correct Graal folder in the dialog that appears. Hopefully that resolves it.

callimuc 01-26-2015 05:44 PM

Quote:

Originally Posted by Fry (Post 1734249)
Hey, that error is most likely because the Graal path was set incorrectly, and now Gonstruct tries to index the entire hard drive and encounters a folder that it can't access. Ideally it would just reset the Graal path at that point but..

What you can do, is to exit gonstruct, delete the folder C: \Users\<your user name>\AppData\Roaming\gonstruct (or type %APPDATA%\gonstruct into the explorer file bar) and, when launching gonstruct again, select the correct Graal folder in the dialog that appears. Hopefully that resolves it.

Thanks a lot, that fixed it! Yea I remember that I've loaded a wrong folder or a folder that I've deleted afterwards, something like that

xXziroXx 01-31-2015 10:06 AM

Quote:

Originally Posted by geneticfrog (Post 1733698)
its a lost cause.

although i did enjoy making maps with it for maloria as youonly needed 1 tile for any terrain.

the layers made it waaaaaaaaaaaay too laggy all you really need a a trans background in editor and also letting tiles some how stack if possible.

anyways layers was the wrong path performance wise.

Quote:

Originally Posted by MysticalDragon (Post 1734245)
Laggy? I never experienced lag with gonstruct created levels. It also could be the machines I ran graal on not to sure.

Layers was never causing lag on Maloria as you claim, Jer. If you were lagging, it's more likely to think it was the day/night or weather system that was the cause of it.

Crono 04-30-2019 01:00 PM

Been using this as my only way to help with levels. :)


All times are GMT +2. The time now is 01:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.