Graal Forums

Graal Forums (https://forums.graalonline.com/forums/index.php)
-   PlayerWorlds Main Forum (https://forums.graalonline.com/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   1.41 (https://forums.graalonline.com/forums/showthread.php?t=42205)

Alphabet555 01-24-2003 02:54 AM

1.41
 
Hey, I have been trying to get graal version 1.41 for a while so I can use it's multiplayer offline thingy. I have downloaded it a couple of times successfully, but when I try to run it, it says "There must be at least one entry in the headsconfig.txt" what does this mean? Does anyone have 1.41 and know of this problem???? Please help me


Alphabet555

konidias 01-24-2003 04:57 AM

My guess would be you need a headsconfig.txt file and some entries in it so that you can select a head at the start

JrTerrorist 01-24-2003 05:15 AM

1.41.. *thinks back*..

::shiver::

Alphabet555 01-24-2003 08:38 PM

Yeah, I've got a headsconfig.txt and there are what appear to be entries in it. It still isn't working though.:\

JrTerrorist 01-24-2003 10:13 PM

Just stick with 1.28 or whatever all those other servers are using .. >_>

draygin 01-24-2003 11:38 PM

probably all your heads are in .png format. Check what heads are in the head config. example head0.gif. Open up head0.png in a paint program convert it to head0.gif put it in a fold start up and there you have it a playable head to start with. :)

ckb1985 01-25-2003 03:12 PM

I have 1.41 want it?

baywatch1 01-26-2003 06:44 PM

1 Attachment(s)
I have a headsconfig.txt
Here

draygin 01-27-2003 04:29 PM

Quote:

Originally posted by baywatch1
I have a headsconfig.txt
Here

It cant be .png for a version of graal that old. That was the problem not that he was missing the graal config.


All times are GMT +2. The time now is 10:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.