Graal Forums

Graal Forums (https://forums.graalonline.com/forums/index.php)
-   Bug Report (https://forums.graalonline.com/forums/forumdisplay.php?f=193)
-   -   Mac v6 beta test (https://forums.graalonline.com/forums/showthread.php?t=85509)

Luda 05-27-2010 11:14 PM

Quote:

Originally Posted by NewYorkerNicole (Post 1579010)
I just bought a macbook. Never used a mac before... I don't know why I did this. After playing Graal PC I'm noticing a few things missing here or there.

Jail tool is mostly transparent
Scrolling arrows transparent
Options menu transparent, any scrolling like sound tab transparent

Wow, they completely butchered that level. Not saying the original was the best level on Classic but that seriously looks like it was made by a 12 year old.

How is this even considered presentable? What makes iPhone staff think the cliffs are good? They don't even tile right. Whats with the left over St. Patricks day stuff? And even though this is an iPhone server, the staff are given the PC version to handle things easier right? At least make it easy on their eyes, get rid of that overlapping gui stuff.

Wake the **** up Stefan, you need a slap.

WhiteDragon 05-28-2010 01:47 AM

Quote:

Originally Posted by NewYorkerNicole (Post 1579010)
I just bought a macbook. Never used a mac before... I don't know why I did this. After playing Graal PC I'm noticing a few things missing here or there.

Jail tool is mostly transparent
Scrolling arrows transparent
Options menu transparent, any scrolling like sound tab transparent

This is due to you missing GUIBlue which is normally packaged with the client (but not with v6 since it is a beta). I'm not sure why Stefan wouldn't also let it be downloadable via the server, though.

fowlplay4 05-28-2010 01:57 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Luda (Post 1579019)
What makes iPhone staff think the cliffs are good?

Good enough to avoid lawyers, but they are really ugly.

Quote:

Originally Posted by WhiteDragon (Post 1579051)
This is due to you missing GUIBlue which is normally packaged with the client (but not with v6 since it is a beta). I'm not sure why Stefan wouldn't also let it be downloadable via the server, though.

I don't have any of the GUIBlue images in my V6 folder and somehow it works with the Windows client, and the FILENAMECACHE even points to non-existant files.

Attached the levels3d folder that contains the GUIBlue images, don't remember how the Mac's graal folder is accessed though, but should be able to just drag and drop then delete FILENAMECACHE and start the client up to fix the problem.

NewYorkerNicole 05-28-2010 05:21 AM

SUCCESS! Thanks Fowlplay4. I couldn't find FILENAMECACHE but my problem was fixed anyhow.

Admins 05-28-2010 06:29 PM

Yes just select a gui style like "toon". It is planned that v6 will use gui styles by default (*.wba)

Matt 05-29-2010 10:12 PM

Quote:

Originally Posted by Stefan (Post 1579159)
Yes just select a gui style like "toon". It is planned that v6 will use gui styles by default (*.wba)

Nice !

cbk1994 05-29-2010 10:38 PM

Quote:

Originally Posted by Matt (Post 1579290)
Nice !

Not sure why that's nice. Even GuiBlue is a thousand times better than Toon.

Admins 05-29-2010 10:45 PM

Find a better *.wba then :) People from Atlantis/Zeron also provided GUI graphics which we will eventually use.

Luda 05-29-2010 10:46 PM

Totally ignored me :(

fowlplay4 05-29-2010 10:50 PM

Quote:

Originally Posted by Luda (Post 1579294)
Totally ignored me :(

Like unrelated drama in a bugs thread gets anything done.

ffcmike 05-29-2010 10:59 PM

Quote:

Originally Posted by fowlplay4 (Post 1579296)
Like unrelated drama in a bugs thread gets anything done.

Quote:

Originally Posted by Luda (Post 1579019)
Wow, they completely butchered that level. Not saying the original was the best level on Classic but that seriously looks like it was made by a 12 year old.

It does bug me.

Seeya 05-29-2010 11:02 PM

Jesus Christ yeah, default blue rocks the toon. Toon is terrible.

Admins 05-29-2010 11:05 PM

Quote:

Originally Posted by Luda (Post 1579294)
Totally ignored me :(

It's a guild house which people can buy and decorate.

fowlplay4 05-29-2010 11:18 PM

Quote:

Originally Posted by ffcmike (Post 1579299)
It does bug me.

You aren't a V6 Mac client bug though.

Crono 05-29-2010 11:47 PM

the default gui should not look like crap just because users have the option to change it :|


All times are GMT +2. The time now is 08:53 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.