Graal Forums

Graal Forums (https://forums.graalonline.com/forums/index.php)
-   Feature request (https://forums.graalonline.com/forums/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Ability to play on v4 (https://forums.graalonline.com/forums/showthread.php?t=75327)

LoneAngelIbesu 07-13-2007 09:43 PM

Ability to play on v4
 
Remember when v4 came out and you could still use the version before that? I'd like that option with v5.

Skyld 07-13-2007 09:45 PM

Eh. I am not sure I see any point in supporting old versions of the client whatsoever. As developers start to use new features in v5, then things just won't necessarily work properly in v4, etc.

unixmad 07-13-2007 09:46 PM

Graal V5 is lot more than what you see, so using V4 is impossible now.

But don't worry getting the same feeling as v4 will be possible in the next release when you will be able to change options and theme.


Quote:

Originally Posted by LoneAngelIbesu (Post 1329253)
Remember when v4 came out and you could still use the version before that? I'd like that option with v5.


LoneAngelIbesu 07-13-2007 09:47 PM

I was hoping I'd still be able to use it, but oh well :(

I was going to wait until a more stable release came out.

theHAWKER 07-13-2007 09:58 PM

yeah, i would have liked that cause graal 5 is way too glichy >:(

Admins 07-13-2007 11:58 PM

What kind of glitches are you speaking of? It is fully backwards compatible and much more optimized

LoneAngelIbesu 07-14-2007 12:08 AM

One glitch is that, when the playerlist is closed while it's docked, no application windows will maximize; they simply cut-off (see my thread in the bug sections -- the first picture). Also, in order to use other applications period, you have minimize the Graal client, or else it will keep popping up do to the "always-on-top" function that cannot be turned off.

Admins 07-14-2007 01:05 AM

Hmmm strange, we have tested on Windows98, 2000, and Vista, the Graal window / Playerworld was not on top

LoneAngelIbesu 07-14-2007 04:01 AM

I'm on XP - Home Edition, if that helps at all.

coreys 07-14-2007 04:04 AM

Quote:

Originally Posted by LoneAngelIbesu (Post 1329593)
I'm on XP - Home Edition, if that helps at all.

Yeah, so am I, and I'm having the same problem.

Angel_Light 07-14-2007 10:34 AM

Quote:

Originally Posted by coreys (Post 1329595)
Yeah, so am I, and I'm having the same problem.

ditto.

cyan3 07-14-2007 12:07 PM

Me too.

Inverness 07-14-2007 01:10 PM

Quote:

Originally Posted by cyan3 (Post 1329903)
Me too.

Same here.

Vulcan 07-14-2007 01:38 PM

This is a confirmed bug report, you can fix it temporarily by using the classic windows theme.
  • Start
  • Control Panel
  • Display
  • Themes
  • Windows Classic

gemini2 07-14-2007 02:53 PM

Alright, ill try that, thanx Vulcan


All times are GMT +2. The time now is 02:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.