PDA

View Full Version : Bad Gralats


Fai
04-04-2001, 09:54 PM
I think this is how you do it....
If you drop a gralat on a level border thing, it can't get picked up.

It's annoying.

MoonAngel
04-05-2001, 03:39 AM
why would you drop any gralat there?? =P just go in a house or somewhere where the level borders can be seen

Crono Illusion
04-05-2001, 06:55 AM
Turn on "Don't Connect Levels."

Fai
04-05-2001, 08:12 PM
I tried that, doesn't work,but if i put a gralat where I THINK it is i get it.

Admins
04-09-2001, 10:29 AM
Hmmm may be the npcserver should set
it back to a position where it is visible
/gettable