PDA

View Full Version : Adding Tile Question


Mrmicro
08-08-2001, 08:33 AM
How do you add tiles to the graal editor? Where all the like walls are (Exp: Castle Walls). Does any one know how to do that? If you do plz tell me! I have seen it done in snap shots on the communication center.

Mista Micro

DarkPyro_2001
08-08-2001, 09:27 AM
Replace the current tiles with your own.

RawPower
08-08-2001, 10:27 AM
Originally posted by DarkPyro_2001
Replace the current tiles with your own.

No, its addtiledef 'name of graphic',,;

dont put in the ' though.

DarkPyro_2001
08-08-2001, 11:58 AM
Well, you can do that, too. I had just forgotten.

LiquidIce00
08-09-2001, 06:04 AM
need npc server though