PDA

View Full Version : Squads issue


Lord_Conorr
09-11-2009, 09:16 PM
I'm having a rather annoying issue. Today, I created a squad on Zone called "Savage". I've added some people hence forth, but my problem begins with the management in the Control Panel of my squad!

I can't seem to change any ranks, or the description because "I am not the squad leader", despite the fact that I just created the thing!


Argh. x_x

muupig
09-11-2009, 11:12 PM
same happend to me...

cbk1994
09-11-2009, 11:17 PM
I will fix this tomorrow, and hopefully Stefan can upload the new version this weekend.

bahamutstevetff
09-12-2009, 12:33 AM
it is rather annoying.

cbk1994
09-12-2009, 07:06 PM
There's nothing I can do right now, I need to wait for Stefan - there was a problem when it was moved from the dev server to the main one, because it works fine with the most recent code on Zone Debug.

BigBear3
09-12-2009, 10:06 PM
Stupid system.

darksage15
09-13-2009, 12:54 AM
Gj sn

cbk1994
09-13-2009, 01:27 AM
Gj sn

Supernanny isn't at fault here. Go troll elsewhere.

Shadow5596321
09-13-2009, 03:24 AM
Gj snNow now, it isn't Sn. Please troll the right person.

darksage15
09-13-2009, 06:23 AM
I'm pretty sure SN releases updates to it though.

cyan3
09-13-2009, 01:29 PM
I'm pretty sure SN releases updates to it though.

I'm pretty sure SN doesn't have the rights to move the updates to the main server and has to wait for Stefan.

cbk1994
09-13-2009, 01:49 PM
I'm pretty sure SN releases updates to it though.

I'm very sure SN doesn't have the rights to do such a thing even if he wanted to.

Gold server managers don't have many rights. Tig has been manager of GK for a while now, and still lacks many rights on the main server.

Admins
09-13-2009, 06:21 PM
The scripts are identical and have not been modified for one month, so there must be some other problem, will try to check it later today.

cbk1994
09-13-2009, 11:59 PM
The scripts are identical and have not been modified for one month, so there must be some other problem, will try to check it later today.

It's fixed now on the debug server; you can transfer the script over when you get a chance (problem was forgetting 'true' for the second parameter of requestsql in one function).

Admins
09-14-2009, 12:05 AM
Just fixed when I saw that you also modified the version Debug :)
Also copied the more efficient version of guildexists(), everything should be fine now.

Switch
09-14-2009, 04:10 AM
Still can't accept/decline applications for some reason :\

cbk1994
09-14-2009, 04:15 AM
Still can't accept/decline applications for some reason :\

I do believe it's fixed on the debug server, I wonder if Stefan forgot to transfer that? I'll check tomorrow and figure out why it's not working.