PDA

View Full Version : Sorting TShowImgs in the same Layer


FireHunter
08-31-2009, 01:42 AM
Take a look in here first (Should be self-explaining):
http://forums.graalonline.com/forums/showthread.php?t=87554

Layer 4 is actually the screen layer
so im requesting a way of Sorting the TShowImgs
(maybe by Image ID ?)

fowlplay4
08-31-2009, 02:07 AM
I think this was suggested somewhere else, not so much sorting but making layers work on decimal values.

I.e: layer = 3.1;

Still would draw as if it was on layer 3, but would draw above other layer 3 images.

08-31-2009, 01:00 PM
Great idea.

zokemon
09-01-2009, 08:51 AM
Well all TShowImgs are automatically sorted depending on their z and then y values. Just use that to your advantage (it's not like TShowImgs have shadows after all unless it is a gani).

Crow
09-01-2009, 02:25 PM
Well all TShowImgs are automatically sorted depending on their z and then y values. Just use that to your advantage (it's not like TShowImgs have shadows after all unless it is a gani).

Didn't even know that, thanks!

DustyPorViva
09-01-2009, 06:25 PM
Well all TShowImgs are automatically sorted depending on their z and then y values. Just use that to your advantage (it's not like TShowImgs have shadows after all unless it is a gani).
Hmm... I thought I tried this to no avail.

09-03-2009, 09:34 AM
Make more support for the layer '0'- I need more than one image to be at this level which can't be done... please!!

calani
02-14-2010, 09:44 AM
Seconded @ sorting via layer

Also: I seem to recall showimgs' layers being floats, not integers, quite some time ago whilst I worked on Babylon. Guessing it got lost with the v3 client or with the implementing of GS2.

Perhaps I am remembering incorrectly?