PDA

View Full Version : Stocking room problem


Dragonosteel
08-10-2009, 01:42 AM
Not sure if it's a bug or a glitch but it's an issue no one can seem to help me out of.

It's hard for me to stock because I can't see how much ammo I need to put it because the text is all mashed together.

What 2 do??

cbk1994
08-10-2009, 01:48 AM
What operating system are you on, and what level is that?

Frankie
08-10-2009, 01:57 AM
looks like ammo mart's stock room.

Dragonosteel
08-10-2009, 02:00 AM
Gunpoint
era_new-gunpoint-stockroom.nw

Edit: I'm on Vista.

MontyPython
08-10-2009, 05:46 AM
Graal734574's a ****ing machine.

Twinny
08-10-2009, 08:09 AM
What operating system are you on, and what level is that?

OS shouldn't determine in-game problems :confused:

The internal workings of a game is a sandbox to the outside o.O

salesman
08-10-2009, 10:09 AM
OS shouldn't determine in-game problems :confused:

The internal workings of a game is a sandbox to the outside o.O

There are some inconsistencies with fonts and their sizes depending on your OS, or so I've heard (http://forums.graalonline.com/forums/showthread.php?t=80079). Though, by the looks of this, it just looks like the images are off-center.

I updated the level, and checked it out myself and there was nothing wrong. I also made it so that if you right click the image, it will display a message showing the amount stocked (where blocking shouldn't be an issue). Could you check again and let me know if there's still a problem?

Dragonosteel
08-10-2009, 12:05 PM
Yeah, that looks much better on my screen. Thanks, Sales.

cbk1994
08-10-2009, 02:22 PM
OS shouldn't determine in-game problems :confused
I agree that it shouldn't, but it can.
There are some inconsistencies with fonts and their sizes depending on your OS

This. I was thinking perhaps the fonts were displaying too large or something on his system. Mac/Linux use different rendering (OpenGL) than Windows normally (DirectX).

water95
08-11-2009, 04:15 PM
thats happens to me alot too, i just reconnected and it was fine.

BlueMelon
08-12-2009, 04:23 AM
It happens to me also in the pyro tech buy room xP