PDA

View Full Version : instrument bug :(


Lionel-Jonson
07-26-2001, 06:56 AM
There is this banjo instrument, but it's called a violin

Knightoffrost
07-26-2001, 08:00 AM
Banjo instrment? o.O there is a Violin..cept it has no bow..although the saxaphone is called saxaphon in your inventory

GarusRiblet
07-28-2001, 07:19 AM
Originally posted by Lionel-Jonson
There is this banjo instrument, but it's called a violin

Yes, it even sounds like a banjo... they 'oughta just change the name, but o well:o

Lionel-Jonson
07-28-2001, 07:24 AM
:(:(:(:(

SSmutz
07-28-2001, 07:37 AM
Stefan needs to get someone else to do his english translations. =/

enishi-2001
08-05-2001, 11:14 AM
yes change it to banjo and fix up sax spelling

Poogle
08-05-2001, 11:18 AM
And harmonica is kewl it plays no good sounds and holding down a key makes people annoted >=)

Poogle
08-05-2001, 11:18 AM
*annoyed