PDA

View Full Version : Problem with wraptext() (might be a client problem)


Crow
03-02-2008, 03:04 PM
I'm having quite some trouble with wraptext().

wraptext(75, " ", "test1 @ test2")

Returns "test2".

wraptext(75, " ", "test1 test2")

Returns "test1 test2".


So basically, whenever there is the @ operator in the string, it ****s up. I demand either help or a fix ;P

xXziroXx
03-02-2008, 03:40 PM
That's been a problem for ages, I remember people abusing @ back on Maloria to **** up shouts.

cbk1994
03-02-2008, 05:26 PM
I think we used wraptext2 on Vesporia, would have to check.

Chompy
03-02-2008, 07:18 PM
Hm, happens to me too :O

If I wraptext2() this:

[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@lmao

it will only wrap this:

[email protected]@[email protected]@[email protected]@lmao

kinda annoying :( It will only wrap the text after the second @

Crow
03-02-2008, 07:47 PM
Hm, happens to me too :O

If I wraptest2() this:

[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@lmao

it will only wrap this:

[email protected]@[email protected]@[email protected]@lmao

kinda annoying :( It will only wrap the text after the second @

wraptext2() is working, I'm using that now. wraptext() makes trouble ;D

Tolnaftate2004
03-02-2008, 09:35 PM
This is because of the old text codes (to show text in showimg). I guess you can fix this by doing wraptext(..., "[email protected]@" @ yourtext);

zokemon
03-07-2008, 07:48 PM
This is because of the old text codes (to show text in showimg). I guess you can fix this by doing wraptext(..., "[email protected]@" @ yourtext);

Funny that no one else here caught that ^^.
But yeah, that's exactly how I would do it too.