PDA

View Full Version : WindowsBlind Skins for RC?


foxboi
09-27-2007, 11:53 PM
It would be neat. :D

Blitz_Hunter
09-28-2007, 12:05 AM
Yea, that would be really cool. Make it easier to edit your RC ;p

Switch
09-28-2007, 03:48 AM
you need to set your windows stuff for the outlines and then the interior someone needs to show you where to replace the imgs

foxboi
09-28-2007, 04:46 AM
X.x the whole point of this thread was trying to replace doing all that. Easily customizing your rc with windowsblind skins would be much more efficient and and error-free.

Blitz_Hunter
09-28-2007, 05:50 AM
X.x the whole point of this thread was trying to replace doing all that. Easily customizing your rc with windowsblind skins would be much more efficient and and error-free.

Ya, thats kinda what I was thinking. I guess he wasn't. >_<

Mark Sir Link
09-28-2007, 02:34 PM
strongly support

Crow
09-28-2007, 02:53 PM
Yea, more efficient, less errors...and not that good looking. I prefer it the way it is now, maybe there should be an option...

foxboi
09-28-2007, 11:42 PM
yeah, obviously I can't force it as the ONLY option, just as a selection when logging on. Exactly like the game client.

Admins
09-29-2007, 12:31 AM
Well the scripted RC can also be skinned :D It is not as good as the external RC yet though, especially for scripting.

foxboi
09-29-2007, 08:04 PM
How do I skin the scripted RC?

cyan3
09-30-2007, 02:45 AM
How do I skin the scripted RC?

The scripted RC is the Client RC (Press F6 on Client to open) so if you change your Client skin it will also change the skin for the Client RC.

foxboi
10-02-2007, 12:40 AM
ohhh, but I don't know about everyone else, but I'd muchly prefer the Normal Remote Control to be abe to be skinned more efficiently with windowsblind. I NEVER use he client-rc. It really doesn't rub in good with me