PDA

View Full Version : Copying from a pm.


Twinny
09-16-2007, 02:45 AM
When I try to copy/paste a script from a pm window or history window, it always seems to break at the < sign of a for() loop.

function onCreated()
{
for (i=0; i<10; i++)
{
echo(i);
}
}

I pmed that to NPC-Server. When I tried to copy it out of history, it came out as


function onCreated()
{
for (i=0; i

DustyPorViva
09-16-2007, 03:07 AM
I'm going to guess because <'s are considered brackets, and because of PM's using GUI's now, they're parsing HTML so...
I doubt this is going to get fixed, same as <3 was never fixed(although very, very minor compared to this, it's the same problem that needed to be addressed).

zokemon
09-16-2007, 03:14 AM
I'm going to guess because <'s are considered brackets, and because of PM's using GUI's now, they're parsing HTML so...
I doubt this is going to get fixed, same as <3 was never fixed(although very, very minor compared to this, it's the same problem that needed to be addressed).

Should be a <noparse> :(