PDA

View Full Version : Zodiac to Classic


kalverra
08-17-2007, 10:07 PM
somtimes when on Zodiac and u reconnect u end up going into Zodiac Classic as in it's still Zodiac but everythings in Classic. I hope graal staff can fix this soon.

kalverra
08-17-2007, 10:10 PM
bump

Admins
08-17-2007, 10:12 PM
It was probably lag, at this time of the day the backup system is slowing down some servers a lot, we will try to fix that soon.

Twinny
08-17-2007, 10:12 PM
somtimes when on Zodiac and u reconnect u end up going into Zodiac Classic as in it's still Zodiac but everythings in Classic. I hope graal staff can fix this soon.

Sometimes the NPC-Server may be frozen or down. When this happens, there is nothing you can do but wait. Next time you're in 'classic', check for Something (Server) in the staff list. If not there, then you'll have to wait until it's restarted.