PDA

View Full Version : ClientRC


Twinny
07-14-2007, 08:05 PM
I added Skylds exact clientrc to Zodiac but it doesn't seem to work. Using Windows XP. I tried it on Litheria and it didn't work either.

dNeonb
07-14-2007, 08:06 PM
I added Skylds exact clientrc to Zodiac but it doesn't seem to work.
The one on GK doesn't work, too. Stefan said the only working one is the one from the Login Server. He said that it will be updated soon.

Twinny
07-14-2007, 08:14 PM
The one on GK doesn't work, too. Stefan said the only working one is the one from the Login Server. He said that it will be updated soon.

That helps Macs but scripted rc isn't added to windows/linux peeps yet :(. If it is, excellent!

Admins
07-14-2007, 08:34 PM
Yes we could enable it for all people now

Twinny
07-14-2007, 08:38 PM
Yes we could enable it for all people now

<3

coreys
07-14-2007, 11:28 PM
I added Skylds exact clientrc to Zodiac but it doesn't seem to work. Using Windows XP. I tried it on Litheria and it didn't work either.
Where do you get that, anyways? D:

PrinceOfKenshin
07-14-2007, 11:29 PM
Is clientrc safe? and where can i get the script?

Switch
07-14-2007, 11:32 PM
Yes, Mike, clientrc is safe. I tried it once on Graal Legacy (and yes I used Windows XP Media xD). It's just like regular RC except on client.

Skyld
07-14-2007, 11:37 PM
Is clientrc safe? and where can i get the script?
The script is available here (http://forums.graalonline.com/forums/showthread.php?t=73833), but Client-RC no longer works in normal weapon scripts (I think it only works now in scripts from the login server). If Stefan has enabled it for all users now, then you will be able to access it by pressing F6 in the client when you are logged onto a server that you have rights on.

PrinceOfKenshin
07-14-2007, 11:43 PM
Yea i have used it before but i am just making sure it is safe = )

cyan3
07-26-2007, 07:32 PM
Has ClientRC been released for windows yet? When i was on Kingdoms Debug before i pressed F6 and it opened but i'm not sure if it's been released yet or debug has just loaded the weapon for every client who logs on.

Skyld
07-26-2007, 07:37 PM
Has ClientRC been released for windows yet? When i was on Kingdoms Debug before i pressed F6 and it opened but i'm not sure if it's been released yet or debug has just loaded the weapon for every client who logs on.
Yes it is released for Windows users, and can be used on any server you have rights on by pressing F6.

cyan3
07-26-2007, 07:40 PM
Yes it is released for Windows users, and can be used on any server you have rights on by pressing F6.

I know, I just wanted to know if it was released or not. I might just it more than normal RC now :)