PDA

View Full Version : Zone Weapons


anubis_wing
07-14-2007, 02:55 PM
Sometimes when I walk into the Zone map it takes off any weapon I have and equips dual appirces. It also happens during other times it just switches weapons during loading points.

Cubical
07-14-2007, 09:04 PM
Yeah, it keeps switching to gravatron :(

Admins
07-14-2007, 09:54 PM
Its choosing a class and equiping a weapon if you don't have a class or weapon, may be you have not choosen a class?

Cubical
07-14-2007, 09:58 PM
No, it does it with light powers on Guild Wars.

xAzerothx
07-14-2007, 09:59 PM
This happened to me on Iricia. I was using redrifle then when I went back to the game it switched me to appirces.

theHAWKER
07-14-2007, 10:12 PM
this happend when i was using candy reapers, when my team lost i got the aprisers and it was cool xD

HitmanJ2XX
07-15-2007, 03:22 AM
I've seen the same thing on Iricia; I warp in and instead of holding Red Pistoles ready, I have dual appirces equipped and they are holstered. What's the deal?

Admins
07-16-2007, 11:44 AM
Should work better now, or do you still have the problem?