PDA

View Full Version : Network outage


Admins
06-24-2007, 09:51 PM
The provider we are using for the classic servers and Kingdoms has a network outage. They will hopefully fix that soon, if not then we will move servers to other machines. Sorry for the downtime.

Tracker180
06-24-2007, 09:52 PM
so, like if ure not gold / vip, you can only play on Zone now? Right ON!!!

Admins
06-24-2007, 10:04 PM
Everyone can play on Zone, you will be trial if you don't have Gold/VIP.

The provider seems to make some progress, some other customers got their network back, so it should hopefully be only a matter of minutes

XSeipheroth
06-24-2007, 10:15 PM
Everyone can play on Zone, you will be trial if you don't have Gold/VIP.

The provider seems to make some progress, some other customers got their network back, so it should hopefully be only a matter of minutes

Nice one stefan tactical network outage ^^ jk.

Admins
06-24-2007, 10:22 PM
Servers are back :)

Googi
06-24-2007, 11:04 PM
Oh, and while we're on the subject, Viper did once take down the Graal servers more than five years ago, but clearly that isn't what happened this time.