PDA

View Full Version : savelog


pig132
01-06-2007, 10:39 PM
This is just a test script i just made up, im wondering how to accurately use savelog. I have this but doesnt seem to do anything..
//#CLIENTSIDE
function onPlayerchats() {
if (player.chat = "test") {
savelog2 testlog.txt,test!;
}
}

Devenio
01-06-2007, 10:51 PM
This is just a test script i just made up, im wondering how to accurately use savelog. I have this but doesnt seem to do anything..
//#CLIENTSIDE
function onPlayerchats() {
if (player.chat = "test") {
savelog2 testlog.txt,test!;
}
}

first off, savelog2("testlog.txt","test!");.
next it should save the folder called logs on RC (Remote_Control).

if you dont see logs folder than have someone add, rw logs/*
to your folders access.

pig132
01-06-2007, 10:59 PM
Ah, okay thanks.

Devenio
01-06-2007, 11:25 PM
np :p

Devenio
01-06-2007, 11:36 PM
also you can only do it server-side

Admins
01-07-2007, 12:00 AM
savelog2(filename,text) only exists on serverside. On clientside you only have savelog(text) which is the same as echo(text)

Chompy
01-07-2007, 12:59 AM
savelog2(filename,text) only exists on serverside. On clientside you only have savelog(text) which is the same as echo(text)

Hmm, when doing it clientside ( savelog() ), is it saved anywhere?
Or is it equal to echo()?

Gambet
01-07-2007, 01:11 AM
Hmm, when doing it clientside ( savelog() ), is it saved anywhere?
Or is it equal to echo()?


Same thing as an echo.


Do savelog("Test"); and open up your RPG Message Log to be greeted with the word "Test".

Skyld
01-07-2007, 01:53 AM
Hmm, when doing it clientside ( savelog() ), is it saved anywhere?
Or is it equal to echo()?
It might be saved into graal4console.log; however, that file is cleared when you open Graal again so it would only be temporary.

Twinny
01-07-2007, 04:52 AM
I thought it would have been saved in the scriptfiles folder.