PDA

View Full Version : hitobjects


xAndrewx
12-03-2006, 11:45 AM
Doesn't seem to work with bushes?


function onMouseDown()
{
putleaps(2, mousex - 0.5, mousey - 0.5);
hitobjects(1, mousex, mousey);
}

Doesn't seem to want to destroy any bush I click >:[

Yen
12-04-2006, 12:09 AM
o-o
It triggers 'onWas Hit()' on the NPC/player.. It's not made to break bushes..

And while we're on the topic, onWas Hit() is only serverside.

Minus the space, of course.

xAndrewx
12-04-2006, 09:14 AM
o-o
It triggers 'onWas Hit()' on the NPC/player.. It's not made to break bushes..

And while we're on the topic, onWas Hit() is only serverside.

Minus the space, of course.

So what can be used to break bushes then =O

excaliber7388
12-04-2006, 03:26 PM
Using put leaps, and update board would work, I assume.
You could also replace the sword gani and use S or Space.

Chompy
12-04-2006, 03:40 PM
So what can be used to break bushes then =O


function onCreated()
setTimer(0.05);

function onTimeout() {
if (player.ani == "sword") {
setani("punch", NULL);
freezeplayer(0.24);
}
setTimer(0.05);
}

That would play the 'punch' gani instead of 'sword',
and still crush brushes. If you change the setTimer(0.05)
to something else, it will play sword in a very short moment,
then play the wanted gani, so .05 would be best.

Magadal
12-04-2006, 04:12 PM
function onCreated()
setTimer(0.05);

function onTimeout() {
if (player.ani == "sword") {
setani("punch", NULL);
freezeplayer(0.24);
}
setTimer(0.05);
}

That would play the 'punch' gani instead of 'sword',
and still crush brushes. If you change the setTimer(0.05)
to something else, it will play sword in a very short moment,
then play the wanted gani, so .05 would be best.

What the hell. I hope you know that theres still the replaceani command?Oo

Chompy
12-04-2006, 05:58 PM
What the hell. I hope you know that theres still the replaceani command?Oo

replaceani is weird :]

xAndrewx
12-04-2006, 09:28 PM
So there isn't anything other than ''sword.gani'' to destroy bushes? Nah, you're playin'

Loriel
12-04-2006, 09:51 PM
So there isn't anything other than ''sword.gani'' to destroy bushes? Nah, you're playin'

What are bushes? Levels do not contain bushes. Swords do not interact with any bush objects. They never have.

Yen
12-04-2006, 11:26 PM
The only way to cut up bush tiles is by hitting the S button or replacing their tiles. :(

xAndrewx
12-05-2006, 09:29 AM
The only way to cut up bush tiles is by hitting the S button or replacing their tiles. :(

that's pathetic. Serverside gani's it is.^^

Loriel
12-05-2006, 09:53 PM
The only way to cut up bush tiles is by replacing their tiles. :(

I would have gotten to that :mad: