PDA

View Full Version : RC is Displaying Differently


smirt362
11-09-2006, 06:29 AM
http://img228.imageshack.us/img228/5633/rcwhattp3.png

My internet got disconnected and so RC shut down and then I opened it up again and it came like this.

Any idea whats going on?

excaliber7388
11-09-2006, 07:25 AM
I don't see anything wrong ;)

Novo
11-09-2006, 07:30 AM
You disabled the GUI interface. Close RC, reopen it.

In the screen with the login information, you'll see an option "Don't show GUI" or something of the sort. Click that option.

zokemon
11-09-2006, 09:01 AM
"Graphical Interface"

smirt362
11-09-2006, 09:44 AM
You disabled the GUI interface. Close RC, reopen it.

In the screen with the login information, you'll see an option "Don't show GUI" or something of the sort. Click that option.

Ahh thanks.

ryu_no_bishie
11-09-2006, 01:14 PM
i thought it had something to do with every RC after dissconnect is refered to as NC

Chris
11-09-2006, 05:43 PM
i thought it had something to do with every RC after dissconnect is refered to as NC

Wtf? No no no.

kinetaro
11-09-2006, 06:29 PM
I actually think it looks better without the gui, but thats just me.

KuJi
11-11-2006, 01:13 AM
Yeah, it's nicer.

smirt362
11-11-2006, 03:42 AM
It's too weird for me. I've gotten too used to the GUI.

MegaMasterX90875
11-15-2006, 07:18 PM
i thought it had something to do with every RC after dissconnect is refered to as NC

NC stands for NPC Control (For the records).:D