PDA

View Full Version : My Graal has a problem.


zephirot
09-12-2006, 09:29 PM
I just can't log on any server, when I click connect, it stay on this page (see thumbnail below) :

Sometie, it load, but it doesn't load my items, and disconnect me 10 second later, anyone can help me?

Admins
09-12-2006, 11:53 PM
When did it start to happen? Is offline mode working?
Please post your graal4console.log

zephirot
09-13-2006, 12:07 AM
Yesterday, Yes.
Created DirectDraw object
Initialized Direct3D7
Initialized DirectDraw
Graphic Capabilities:
Drawing of alpha blended textures: true
Textures with non-power-of-2 size: true
3D Textures with non-power-of-2 size: false
2D during 3D scene: true
Use 32 bit alpha: true
Initialized Direct3D7
Graal has been activated!
Loading tile definitions for server Login
Connecting to the game server...
Done.
FMod Sounds: using default sound driver
Loading tile definitions for server Zodiac
Connecting to the game server...
Done.
Loaded minimap from zodiacminimap.txt
PM: received from (npcserver):Zodiac (Server)
File download: y-animation-hidden.gani not found
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +PetControl
GraalScript: Function destroy not found in script of Weapon +PetControl
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +PartyMaking
GraalScript: Function destroy not found in script of Weapon +PartyMaking
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +ClassTrainer
GraalScript: Function destroy not found in script of Weapon +ClassTrainer
GraalScript: Function esub not found in script of Weapon +JobsControl
GraalScript: Function egani not found in script of Weapon +JobsControl
GraalScript: Function eimage not found in script of Weapon +JobsControl
GraalScript: Function destroy not found in script of Weapon $Tailor
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +Nation
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +Message
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +Options
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +Shop
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +Trade
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +Radio
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +GUI
GraalScript: Function destroy not found in script of Weapon +GUI
GraalScript: Function HasBuff not found in script of Weapon +GUI
GraalScript: Function GetInventoryItem not found in script of Weapon +GUI
GraalScript: Function destroy not found in script of Weapon +Crafting
GraalScript: Function CanEquip not found in script of Weapon +WeaponControl
GraalScript: Function HasBuff not found in script of Weapon +WeaponControl
File download: neg_charge.png not found
File download: neg_dodge.png not found
File download: 0idle.gani not found
File download: -.gif not found
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +Events
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +CharacterSlots
GraalScript: Function destroy not found in script of Weapon +CharacterSlots
GraalScript: Function UpdateProfiles not found in script of Weapon +ClassMasteryPoints
GraalScript: Function etype not found in script of Weapon +Inventory
GraalScript: Function destroy not found in script of Weapon +Trade
GraalScript: Function destroy not found in script of Weapon +Class
Deleted DirectDraw Surfaces
Initialized Direct3D7
Resized DirectDraw to 1024,712
Loading tile definitions for server Unholy Nation
Connecting to the game server...
Done.
Loaded minimap from unholy.gmap
You have been disconnected from the game server.
Graal has been activated!
Loading tile definitions for server Login
Connecting to the game server...
Done.
Loading tile definitions for server Unholy Nation
Connecting to the game server...
Done.
Loaded minimap from unholy.gmap

But somehow, I can log on now, but it will do it again tomorow, Im sure.

Admins
09-13-2006, 12:55 AM
Hmmm may be there were network problems, most Graal servers are now hosted in the USA. If you get that problem again, try to connect to Babylon

excaliber7388
09-13-2006, 01:09 AM
I see that when I log on. In fact, it's the only way I know I'm logging on (slow connection)

Elk
09-15-2006, 11:10 PM
I never use a connect button...i just select server and press enter or just doubleclick
infact doubleclick may cause some problems for me because i deleted my DHCP ... ... ...