PDA

View Full Version : Graal4 - CPU Usage


KuJi
09-03-2006, 05:42 AM
Randomly Graal4 will just use 60-99 CPU Usage for 1-2 seconds then drop back down to 30-40.

I have 2 g/b ram, a video card (pci-express, updated drivers), Direct X 9.0d (or whatevers the newest)

excaliber7388
09-03-2006, 06:52 AM
yeah, it uses up a good bit of memory too, but I've also seen it hop around at times.

KuJi
09-03-2006, 06:55 AM
It hits 100-200 mb of memory out of my 2 gb

MegaMasterX90875
09-14-2006, 05:28 AM
Graal's been shooting up on my CPU up on Vista, and it did on XP too, why is it such a CPU hog?

Admins
09-14-2006, 11:20 AM
On which server?

Skrobo2
09-14-2006, 07:46 PM
On which server?

All servers.