PDA

View Full Version : Client-RC


Gantor
08-29-2006, 12:04 AM
Is there a way to enable Client-RC on v4? It doesnt seem to be working for me.

Skyld
08-29-2006, 12:23 AM
Normally you would do requesttext("clientrc", 1); to request Client-RC functionality before doing anything with it.

Gantor
08-29-2006, 12:30 AM
That worked, to show the RC, and typing enabled, but the filebrowser icons dont show still.