PDA

View Full Version : guilds/kingdoms


richard
07-06-2001, 07:51 AM
bhala what would you do if you have a kingdom its official but theres no way too make tags. its not in the guild manager it was made by an administrator and now how would more tags be added?

richard
07-06-2001, 07:52 AM
well is there at least anything i could do/

Bhala
07-06-2001, 08:16 AM
I dont understand if it was put in the guild manager by an admin then why cant you just log in?

Torankusu
07-06-2001, 08:17 AM
Bhala, please check the thread Bhala, ?
:)

_0AfTeRsHoCk0_
07-06-2001, 08:23 AM
Guilds and KIngdoms are different