PDA

View Full Version : Script calling WTFDIE


Yen
04-25-2006, 12:49 AM
Okay, this is pissing me the **** off.
I have a function in a class, 'GetInventoryVar(item,var)'
It returns the variable for an item. If I do 'GetInventoryVar("Short Sword","quantity")' it returns the number of Short Swords I have.
I originally had it planned so that if the item it's trying to get doesn't exist in the player's attributes, it sends an error to the console.
However, I made a spell identification system. Spells being with a '$.'
It was spamming the error, because the spell isn't an item.

The problem is that none of my scripts call the function on a .05 second timeout. On top of that, I put a check in to make sure it's not trying to get a spell, commented out the echo, added another echo, but it didn't do **** all. It's still echoing the same thing, even though the command is commented out.
The function doesn't exist anywhere else.

WTF is wrong?

Yen
04-25-2006, 01:02 AM
Zzz.. Someone screwed with a system. It's not spamming anymore, but it's still doing the echo, even though I removed it from the script. :/

Angel_Light
04-25-2006, 04:30 AM
do you have anything like sendtorc or anything of the such?

ApothiX
04-25-2006, 03:28 PM
scriptlogfunctions=call sendtonc

put that in your serveroptions and check the log files for where it's coming from.

Yen
04-25-2006, 08:41 PM
It's coming from the class, but it's not in the class. :(

ApothiX
04-26-2006, 05:34 PM
It's coming from the class, but it's not in the class. :(
It's in the class in an alternate dimension D:

Did you try restarting you NPC Server or GServer?

Also, take a look at the text file of the class that's saved on the FTP, in scripts/* or something like that.