PDA

View Full Version : onwall2() and Non-Default Tile Types


Er1c
04-10-2006, 06:27 AM
When calling onwall2(x,y,width,height) serverside with a different tile type, its useing the same tile checking method as the default tile type. Am I doing something wrong or is it a problem with the command?

napo_p2p
04-10-2006, 06:34 AM
You need to update the server options.

From the wiki:
newtilesets=true/false
newtilesetlevels=comma seperated list of levels

Whether all Levels will use the new Tileset layout, or a match list of levels that shall.

jake13jake
04-17-2006, 04:20 AM
When calling onwall2(x,y,width,height) serverside with a different tile type, its useing the same tile checking method as the default tile type. Am I doing something wrong or is it a problem with the command?

Well, want more flexibility?

go to: http://www.graal.net/
and go to Code Snippets
and then to Classes
and then find my movement functions.

ApothiX
04-19-2006, 03:36 PM
Well, want more flexibility?

go to: http://www.graal.net/
and go to Code Snippets
and then to Classes
and then find my movement functions.
How do you know he's doing it for a movement system? Not everyone wants to rape the CPU by doing individual checks for players and NPCs when they are not needed.

jake13jake
04-19-2006, 08:02 PM
How do you know he's doing it for a movement system? Not everyone wants to rape the CPU by doing individual checks for players and NPCs when they are not needed.
uhhh... that isn't my movement system, it's a collection of functions I made to use in my movement system. Would be nice of you to at least read the scripts before you criticize them.