PDA

View Full Version : Mapping and New Tiles


SkooL
07-04-2001, 08:52 AM
Is there a way to make the map generator use a new tileset? I created a new tileset and when a map was made, it used the old tiles. With the old tiles, it was all f-cked up. Anyway to do this?

vergil
07-04-2001, 09:20 AM
one time i tried using the level generator and it came up with Damasca's tileset
it was weird

SkooL
07-04-2001, 02:09 PM
*bump*

Birdbird_0
07-04-2001, 02:52 PM
I think you actualy have to know C++ to edit the graallevelgenerator program and edit the pree defined tile configurations, meh, not every one can do that ya know

grim_squeaker_x
07-04-2001, 07:10 PM
Or you could just not use the level generator.

Shard_IceFire
07-04-2001, 10:09 PM
I know C++! well...A little...I can make a little stick dude run in circles with C++!

Kaimetsu
07-04-2001, 10:13 PM
Originally posted by Birdbird_0
I think you actualy have to know C++ to edit the graallevelgenerator program and edit the pree defined tile configurations, meh, not every one can do that ya know

If you were talking C++ (assuming that's the right language - I'd guess Delphi) then you'd need the source code. Otherwise, better get learning that machine code...

SkooL
07-05-2001, 05:20 AM
I'm not talking about the generator, its the map 'maker' when you press 'M' in the level editor.

grim_squeaker_x
07-05-2001, 04:27 PM
Originally posted by SkooL
I'm not talking about the generator, its the map 'maker' when you press 'M' in the level editor. Just temporarily replace your normal pics1.png with your custom one.