PDA

View Full Version : gifted?


k0rupt_ed
03-07-2006, 04:07 AM
my car starts as black when its just sitting there and when i get in it changes to white? wtf lol its a awsome bug but I might aswell tell ya

xAndrewx
03-07-2006, 10:46 AM
my car starts as black when its just sitting there and when i get in it changes to white? wtf lol its a awsome bug but I might aswell tell ya
Did you edit any of your images?

k0rupt_ed
03-07-2006, 07:05 PM
nope

k0rupt_ed
03-08-2006, 01:43 AM
wth my car got deleted?? can someone give me a hand?

Edit: more peoples cars are supposedly changing color, im guessing its serverside but it is buggy and thats probaly why my car disapeared, like I said can a staff member help me out

Bl0nkt
03-08-2006, 05:47 AM
Do you own a black car? If you do, I had a complaint from another person that their car turned white when they got inside.

If anyone changed the car script to rotate one direction of an image, test to make sure you didn't screw anything up for when the player enters a car.

k0rupt_ed
03-08-2006, 05:52 AM
yes it was it turns white when u go inside.

and I found my car up in the lot and i had too pay 200g which is total BS because I was doing missions and cars are parked all over the road and no one does anything. I don't get it I realy don't.

MegaMasterX90875
03-23-2006, 04:59 PM
I had that same problem. I really prefer black cars over white ones, and this little bug is so annoying...

xAndrewx
03-23-2006, 05:16 PM
Hrm, I'll debug it

k0rupt_ed
03-24-2006, 10:36 PM
While your at it check the blue cars too they go to white now X.X

What a waste of 500 extra gralats...

k0rupt_ed
03-30-2006, 02:06 AM
WTF now the new cars have the bug too! can you guys please fix this!

xAndrewx
03-30-2006, 08:59 AM
I don't know why either. It doesn't make sense...

k0rupt_ed
03-31-2006, 02:37 AM
ugh.. still? none of your staff/scripters can find the problem?

xAndrewx
03-31-2006, 09:05 AM
I had a look yesterday, I can't see why either. I'll bring it up with Stefan next time I meet with him.

k0rupt_ed
03-31-2006, 11:03 PM
I think I have found the problem, I believe it has to do with the gfx, not the script because I uninstalled graal then reinstalled and it worked fine, now I just went on graal and it happens again. I would look into that as a possibility

Crono
03-31-2006, 11:23 PM
my car starts as black when its just sitting there and when i get in it changes to white? wtf lol its a awsome bug but I might aswell tell ya

Sounds like Michael Jackson syndrome to me.

Admins
03-31-2006, 11:36 PM
It changes the colors permanently? Will check it soon

VulcanP2P
03-31-2006, 11:38 PM
I had someone show me this problem. When they did it I noticed nothing. I'm guessing that some server has images that are conflicting with it or something.

k0rupt_ed
04-01-2006, 12:32 AM
Hmm looks like it works fine when the car is parked on the gmap, rather then in the garage levels if thats any relevance.

Edit: Nvm, still bugged when on gmap.

2nd Edit: No Stefan, its not permanent, once you get in the car it changes to white, when u get out back to your original car. Also on rare occasion the car will be its actual color. Once you get out of graal, then come back, it happens all over.

VulcanP2P
04-01-2006, 12:48 AM
Hmm looks like it works fine when the car is parked on the gmap, rather then in the garage levels if thats any relevance.

Edit: Nvm, still bugged when on gmap.

2nd Edit: No Stefan, its not permanent, once you get in the car it changes to white, when u get out back to your original car. Also on rare occasion the car will be its actual color. Once you get out of graal, then come back, it happens all over.
What other servers have you logged on to?

k0rupt_ed
04-01-2006, 12:51 AM
None. I reinstalled, haven't been on another server since I did. Also its not just me with the bug quiet a few people I notice have it.

xAndrewx
04-01-2006, 07:19 PM
It's not another server.

MrsMastermind
04-02-2006, 12:15 AM
Sounds like Michael Jackson syndrome to me.
Rofl!!! xD

k0rupt_ed
04-02-2006, 01:58 AM
Any luck figuring it out yet guys?

Admins
04-02-2006, 05:18 AM
Ok fixed.
There is a problem with the Graal server which is not sending a script variable (#P(29) / player.attr[29]) at login somehow, so the player always sees the white color when driving. I am not sure why that problem only happens to some people though, need to check & fix it sometime so that other servers don't get similar problems.

k0rupt_ed
04-02-2006, 06:19 AM
Nice, it works perfect now, thanks alot Stefan for looking into it and finding it.

xAndrewx
04-02-2006, 03:50 PM
Thanks!!:D

MrsMastermind
04-08-2006, 04:48 AM
Gotta love smart people..