PDA

View Full Version : Need help @ client problems


mw_cool_11
03-29-2005, 07:54 PM
When I try to connect to Graal Kingdoms, I get an error message and the application (graal3.exe) shuts down. This happened the first time when I went into the dungedoes, it seems like I miss some important level files for that area, so the client crashes.

I have tried to re-install the graal3 client, but with no luck.

Could some staff please set my warp location to another place? It's impossible to get out of there when my client crashes the same second I connect.

If you know how to solve the problem, please tell me.

Benm00t
03-29-2005, 08:16 PM
I thought this was fixed with the newest version of Graal3. Use Graal2 to move out of the dungeons then you can reconnect with Graal3.

mw_cool_11
03-29-2005, 08:22 PM
Ah, didnt think of that, thanks :)