PDA

View Full Version : Movement in the new Graal version


LogicBot
01-20-2005, 03:38 AM
I've found that people seem to move differently than in the older clients. They don't seem to finish the ganis all the way. Not to mention, now the spin tech doesn't work which has screwed up my spar.

Why is it like that now? Why is everyone moving smoother, and not with the "Graal movements" and if it's "Nothing really" then change it back. x_x

Evil_Trunks
01-20-2005, 03:59 AM
Maybe he is doing it on purpose so everyone will rescript their movement and attack systems.

>_<

LilNiglet
01-20-2005, 05:08 AM
How about a serverop to disable\enable the new movement?

Evil_Trunks
01-20-2005, 05:15 AM
We are talking about the default movement which is built into the client

I dont think you understand

Zero Hour
01-20-2005, 05:18 AM
The co-ordinates are more accurate now, and the location data is sent more often than it was in the old client, so anyone using the new client would appear to move more fluently.

Darlene159
01-20-2005, 05:31 AM
I like it, people dont lag all over the place...skipping and stuff

Curt1zzle
01-20-2005, 05:40 AM
I've found that people seem to move differently than in the older clients. They don't seem to finish the ganis all the way. Not to mention, now the spin tech doesn't work which has screwed up my spar.

Why is it like that now? Why is everyone moving smoother, and not with the "Graal movements" and if it's "Nothing really" then change it back. x_x
Spin Noob! :rolleyes:

Lance
01-20-2005, 06:21 AM
I think it's fun.

Curt1zzle
01-20-2005, 06:24 AM
I think it's fun.
I think you're fun. ;)

haunter
01-20-2005, 06:31 AM
I think you're fun. ;)

You're my new favorite.

superb
01-20-2005, 06:39 AM
I luv u allz lollercopter

Matman58
01-20-2005, 08:29 AM
I luv u allz lollercopter

Pickles you ownz us all...anyways back to proper grammar. The new movement system is kinda hard to get used to at first when pking, but once you are good with it, it is a lot of fun. Also a lot less laggy. YAY.

Skyld
01-20-2005, 09:55 AM
Precision movement does look strange, but it also looks nicer.

Admins
01-20-2005, 02:02 PM
The movement has not been changed, the position is just sent more often. Once the old clients are disabled we can also turn on higher precision (will be enabled for players and npcs).

Unpredlctable
01-20-2005, 03:24 PM
Yes, it doesn't look to be more "precise" from the previous version, per se, but it seems to be smoother-ish.
Although it doesn't get rid of the annoyance of people with 14kbps dial-up modems with their teleporting and all. Oh well, there's still 2006.

LogicBot
01-21-2005, 01:21 AM
It sucks. >_<

And yes I use spin, and I would kill you with it in under 5 seconds in a spar.

Their should be a way to unset the accuracy of the monements then. I hate this thing.

haro41
01-21-2005, 01:47 AM
i think its cool. im sure everyone will get used to it.

HoudiniMan
01-21-2005, 01:55 AM
The movement has not been changed, the position is just sent more often. Once the old clients are disabled we can also turn on higher precision (will be enabled for players and npcs).

It's affecting the walk gani amonst other things, it makes it appear as though it's going much much faster than normal. Is this a symptom of the data being sent more often?

Also, please bring back the maximize button and let us set our own window sizes :frown: Why was that taken out?

Curt1zzle
01-21-2005, 02:36 AM
It's affecting the walk gani amonst other things, it makes it appear as though it's going much much faster than normal. Is this a symptom of the data being sent more often?

Also, please bring back the maximize button and let us set our own window sizes :frown: Why was that taken out?


AHHH we can't set window sizes? x_x

HoudiniMan
01-21-2005, 10:29 AM
AHHH we can't set window sizes? x_x

Only a couple preset resolutions up to 800*600 and not over.
Full screen stretches it out.

I don't even want higher resolutions, i just want to be able to resize my window :frown:

WanDaMan
01-21-2005, 11:25 AM
The new system looks great when sparring :cool:

Admins
01-21-2005, 01:39 PM
It's affecting the walk gani amonst other things, it makes it appear as though it's going much much faster than normal. Is this a symptom of the data being sent more often?

Also, please bring back the maximize button and let us set our own window sizes :frown: Why was that taken out?

What are you talking about?
The only case when you cannot resize the window is when you use v3.1 and select Direct3D as gfx driver, which is not recommended.

Nappa
01-21-2005, 10:47 PM
Spin is LAME. That's why it's looked down apon, not that it's weak (Even though it is.)

LogicBot
01-22-2005, 01:21 AM
Spin is LAME. That's why it's looked down apon, not that it's weak (Even though it is.)
I make it look good.

Nappa
01-22-2005, 08:36 PM
You make it look like a spinny piece of monkey poo.

LogicBot
01-22-2005, 08:40 PM
Only because you suck at sparring. ;)

Nappa
01-22-2005, 08:42 PM
UN. 3 minutes. SEE YOU THERE SON.

maximus_asinus
01-22-2005, 09:40 PM
I think the new version combined with classic's movement system is kind of annoying. Everything looks like NPCs running around.

LogicBot
01-23-2005, 02:01 AM
Nappa, where were you? ^^

oinknessx
01-25-2005, 03:14 AM
Although it doesn't get rid of the annoyance of people with 14kbps dial-up modems with their teleporting and all.

Hehe! Show some respect! We bought our dial-up before anyone even heard of "DsL" or "cable"... Some might call us old-school. ^^

ApothiX
01-26-2005, 08:40 PM
What are you talking about?
The only case when you cannot resize the window is when you use v3.1 and select Direct3D as gfx driver, which is not recommended.

There are no minimize or maximize buttons on the 3.1 client, you should bring those back ;)

matt8891
01-26-2005, 09:00 PM
And no more snapshot taking of levels. :frown: