PDA

View Full Version : setup Problem?


craig17
01-19-2005, 02:36 PM
I got the setup on my computer have redownloaded it several times I can see everything in the catagory but can't see anything in the current/new/package and I kinda need to see them to install graal 3d and also for graal remote.... its not like I have a peice of junk computer lol so any help anyone???? Thanks

Lance
01-19-2005, 02:38 PM
Moved to Tech Support.

Can you post a screenshot? Your description is a bit vague.

Admins
01-19-2005, 03:01 PM
It's a bug with the setup on Win95/98/ME, we are working on fixing it

craig17
01-20-2005, 12:57 AM
Well then in the meantime think you could set up an ftp site for graal RC and graal 3d or at least Rc anyway please and thanks