PDA

View Full Version : RC Compression Errors


anim8999
12-24-2004, 05:24 PM
How come whenever I try to open the file browser in RC I get a compression errors and then RC Freezes.

Slash-P2P
12-24-2004, 07:42 PM
Are you just opening file browser, or are you trying to do a specific action on a file that would cause this?

anim8999
12-24-2004, 09:46 PM
When I open it, it also happens to the manager of the server, but the LATs, GATs, etc don't get it, just us.