PDA

View Full Version : Lag


Myomoto
12-19-2004, 07:18 PM
You just got to either a) buy new and more powerful servers or b) release a much more stabil engine for graal, because it is lagging like crap ._:

Spark910
12-19-2004, 07:41 PM
You just got to either a) buy new and more powerful servers or b) release a much more stabil engine for graal, because it is lagging like crap ._:
I think if the popularity continues (unlikely at this amount when it goes back to just GOLD/VIP only) but if it does and it still lags you could have each planet on a different computer, so it's not all using the same CPU maybe.

pacMASTA
12-19-2004, 08:00 PM
It dont lag for me maybe its your CPU,Internet, But try using Graal3 that cuts down the lag alot

Nitkizi
12-19-2004, 08:14 PM
I feel no lag at all on Zone.

LordMatt
12-19-2004, 08:30 PM
the lag is horrible, it disconnects me and freezes graal.

Myomoto
12-19-2004, 08:49 PM
It dont lag for me maybe its your CPU,Internet, But try using Graal3 that cuts down the lag alot

I have a great computer with a 2mbit internet connection, thank you.
But that suggestion with v3 sounds nice, I'll try that ;)

protagonist
12-19-2004, 09:35 PM
56kers will have a hard time downloading the graphics AND playing.

FenixTheBanished
12-19-2004, 10:33 PM
It's hard on your computer.. you exprience super lag-ups sometimes, and it almost feels like your jumping through levels on UN sometimes.. x-x

Myomoto
12-19-2004, 10:43 PM
56kers will have a hard time downloading the graphics AND playing.

It should be criminal to have a 56k modem....

Nappa
12-20-2004, 01:23 AM
The horrible lag comes when the game is over on ice zone.. like 70 players being warped to 1 room at one time is insane.

Moonite
12-20-2004, 01:25 AM
I really get sometimes pissed if the games lags abit and after the lag is over I died

LordMatt
12-20-2004, 05:15 AM
It should be criminal to have a 56k modem....
I have a 28.8k modem, what does that make me?

Zurkiba
12-20-2004, 05:17 AM
The killer parts are when CTF or Domination games end. Like 60 people in one level being warped in at one time *Side Show Bob groan*

--Chris--
12-20-2004, 08:18 AM
It's pretty lame when you reload a shotgun 10 times uneccessarily instead of firing because of lag <3

Moonite
12-20-2004, 08:22 AM
It's pretty lame when you reload a shotgun 10 times uneccessarily instead of firing because of lag <3

Thats why u get pwned by a msg if the lag comes up

The_Blue_Cracka
12-20-2004, 02:16 PM
It's pretty lame when you reload a shotgun 10 times uneccessarily instead of firing because of lag <3
The shotguns are already way overpowered. And if you're caught reloading in lag, then that is just a coinsidence, considering you could also be caught firing in lag and fire off 20 shots in a period of .2 seconds.

middo
12-20-2004, 02:41 PM
We need mouse aim/look, it worked well on bravo combat.
Its so annoying to miss just ONE KEY or have it offtimed by lag, then you miss a precious shot, then you die.

But with mouse aim you just click at them and have a lesser chance of missing.
Don't give me no crap about skill, its a battle of the CPU with graal.

Admins
12-20-2004, 04:09 PM
The Alpha and Wild Cross maps can lag quite a lot because they contain tons of npcs, and there is some major slowdown with that on versions 2.22 and 3.0. It will be fixed in the next Graal versions, which we are working on.