PDA

View Full Version : Graal3


matt8891
08-10-2004, 01:02 AM
May i ask...How come everytime i open graal3 from inside of my graal folder the sound doesnt work for me on graal3...Also when i log onto a playerworlds theres a green box around me....Someone needs to fix transparencies :eek: Please...Im going to start using that once those things are fixed by someone or if its just me.

Rick
08-10-2004, 01:14 AM
Transparencies arn't broken, rather, the body's transparency is broken.
Dunno about sound though, did you check the sound options?

matt8891
08-10-2004, 07:15 PM
Transparencies arn't broken, rather, the body's transparency is broken.
Dunno about sound though, did you check the sound options?

Yea....Everything is the same as normal graal....Cant seem to find the problem.