PDA

View Full Version : Arr.. Time Zones Bug - Stefan please look


LinkX
06-23-2001, 02:49 AM
This Forums Time Zones are off still. I am suppose to have it set at -5 GMT. But instead I have to use -4 GMT which is not for me! Needs to be fixed.

MoonAngel
06-23-2001, 04:06 AM
For some reason my time currently says 3:05 on the forumz but my cpu clock is 4:08 because of Time switching between seasons and now it's summer time so there should be something to fix this = \ just have to wait for someone to do it