PDA

View Full Version : I can't get my Signature to work..


LordMatt
06-16-2004, 10:37 PM
The pictures won't show, I checked the address to where I uploaded the images and it works fine. I put in the code address and I get the x...does anyone know what the problem might be?

Unpredlctable
06-16-2004, 11:08 PM
If you use a free host, then they may not allow image hotlinking; one example of this is Freewebs.
P.S. Shouldn't this be placed somewhere else?

VeX_RaT_Boy
06-16-2004, 11:38 PM
You got them hosted on geocities... they do not allow remote linking..

Oldbie
06-17-2004, 12:12 AM
host it then type

link

Crono
06-17-2004, 01:58 AM
Change the .gif to .txt. It's a trick that work's against geocities' directlinking crap. Check the image, go to rename, whatever.txt