PDA

View Full Version : Player's nickname.


Malinko
06-15-2004, 01:06 AM
Besides you scripts, there needs to be a little panel when you open someone's attributes, so you can change their nickname. Like above their head image. That would be helpful O_o.

dlang
06-15-2004, 01:32 AM
And a click box to disable their nickname.

Malinko
06-15-2004, 01:33 AM
We could not be lazy and do it ourselves, BUT half of Graal is lazy =).

Xecutor
06-15-2004, 04:13 AM
Hey while they're at that maybe something where we can copy their IP address but not erase it?, that would do wonders.

matt8891
06-15-2004, 07:40 PM
Hey while they're at that maybe something where we can copy their IP address but not erase it?, that would do wonders.

Yes thats possible...You can do that when you open someones rights..Your able to copy there account name but not delete..So maybe someone can just script whatevers in the account name copying into the IP Address in attributes.

But maybe theres a chance they cant do that..Maybe safety reasons considering IP Address is connected with your computer.....Account names have nothing to do with your computer.

Xecutor
06-16-2004, 04:07 AM
But maybe theres a chance they cant do that..Maybe safety reasons considering IP Address is connected with your computer.....Account names have nothing to do with your computer.
It's very possible to do, I think with someone's public IP address you can't do much besides send pop-ups to their computer (WinXP/2000).

Accounts are connected to your computer with IP bans and such.

LordMatt
06-16-2004, 09:08 AM
so many things in graal can be improved but rarely they do get improved.

matt8891
06-16-2004, 04:10 PM
so many things in graal can be improved but rarely they do get improved.

Things get improved,it just may take a while.

Goboom
06-21-2004, 03:28 AM
We could not be lazy and do it ourselves, BUT half of Graal is lazy =).
HALF? Try more like 99.9% of Graal.

Lance
06-21-2004, 04:32 AM
Hey while they're at that maybe something where we can copy their IP address but not erase it?, that would do wonders.

This is a good idea, and I've been meaning to do it for a while.

I'm bored now, though, so... *modifies my RC*

Update: Done. :)

EsCanavi
06-21-2004, 04:47 AM
Hey while they're at that maybe something where we can copy their IP address but not erase it?, that would do wonders.


with REShack i supose you could do it yourself ...

Trevor
06-21-2004, 04:55 AM
with REShack i supose you could do it yourself ...
I'm sure that is what Lance just did.

Leasure-13
06-21-2004, 06:07 AM
I'm sure that is what Lance just did.
Maybe...I guess we will just have to wait and see if he post back.. If he dose x_x

Phayze
06-21-2004, 11:23 AM
Just pop it into any Resource Editor and in TEDITACCOUNTPLAYER, change Enabled to True in Edit17.

You can also do it to the rest, if you want.